Tiktok fenomeni Mükremin Gezgin gerçekten hamile mi? Mükremin Gezgin kimdir, kaç yaşında?

Tiktok uygulaması sayesinde fenomen olan Mükremin Gezgin,yaptığı paylaşımlar ile insanları merak içerisinde bırakmaktadır.Mükremin Gezgin kimdir? Gerçekten hamile mi? çoğu insanın merak ettiği sorular sayfamızda yer almaktadır.

12.04.2022-23:43 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-23:44) Tiktok fenomeni Mükremin Gezgin gerçekten hamile mi? Mükremin Gezgin kimdir, kaç yaşında?

Tiktok uygulamasıyla bir çok kişi çektiği videolar ile birden bire fenomen pozisyonunda bulabiliyor kendini.Uygulamada hangi videoların keşfet'e düşeceği belli olmazken,genellikle insanları merakta bırakacak şekilde içerikler çekip paylaştıklarında insanlar merakanı yenik düşerek aslında o kişiyi anlamadan fenomen etmiş oluyorlar.

Fenomen

Tiktok uygulamasında meşhur olmuş kişilerden biriside Mükremin Gezgin.Sosyal medyada paylaştığı hamilelik haberleri ile gündeme bomba gibi düşmüş durumda.Maddi durumları iyi olmayan insanlara yardım etmesiyle bilinen Mükremin'in çektiği son hamilelik videolarında takipçilerini ikiye bölmüş durumda. 

Mükremin Gezgin

Mükremin kimdir?Gerçekte hamile mi?

8 Nisan 1998 ,Ankara doğumlu olan fenomen Mükremin kısa sürede sosyal medyada paylaştığı içerikler ile insanlara kendini tanıtmış oldu.Henüz 15 yaşında olduğunda nişanlanan ve 8 ay sonra ayrılan Mükremin,cinsel yöneliminden dolayı o zamanları zor atlattığını söylüyor.Cinsel tercihi sebebiyle babasıyla iletişimlerinin koptuğunu ,konuşmadıklarını söylemiştir.Çevresindeki bir çok kişiden zamanında zorbalık gördüğünü ,para kazanmaya başlayınca da hepsinin 360 derece karakter değiştirip kendisine yanaştığını da açıklamıştır.Hamile videoları atan Mükremin'in gerçekte böyle bir şeyin olmadığını ,yastık koyup videolar çektiğini açıklama yapması isteniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal