Survivor Ekstra'dan kovulduğu öne sürülen Semih Öztürk'ün Ardahan yorumu ortalığı salladı!

Survivor Ekstra’dan bir süre önce ayrılan Semih Öztürk, kanaldan kovulduğuna dair net bir açıklama yapmazken yorumlarını Twitter hesabında göndermeye başladı. Son yaptığı Gönüllüler Ardahan yorumu ise ortalığı resmen salladı.

08.04.2022-00:56 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-00:56) Survivor Ekstra'dan kovulduğu öne sürülen Semih Öztürk'ün Ardahan yorumu ortalığı salladı!

Survivor Ekstra’nın yorumcularından Semih Öztürk, bir süre önce programdan ayrılmıştı. Öztürk'ün TV 8 kanalında ayrıldığı yönünde ortaya bir çok iddia atılmıştı. programdan neden ayrıldığına dair bir açıklama yapmayan Semih Öztürk, yarışmayla ilgili yorumlarına Twitter hesabı karıştırdı.

Uzun bir süredir yorumcu olarak devam ettiği programdan ani bir şekilde ayrılmak zorunda kalan Semih Öztürk’ün Survivor Ekstra programından kovulduğu iddia edilmiş ve bu konuşmalar da magazin gündemini oldukça fazla meşgul etmişti. Henüz, kanaldan neden ayrıldığına dair bir açıklama yapmayan Semih Öztürk, Survivor Ekstra’da yer almamasına rağmen yarışma ile ilgili yorumlarına Twitter üzerinden devam etmeye başladı.

Semih Öztürk'ün Ardahan yorumu ortalığı salladı!

Semih Öztürk'ün Ardahan Yorumu ortalığı salladı!

Survivor All Star yarışmasında son elenen isim Gönüllüler takımında Ardahan olmuştu. Survivor yarışmasından elenerek adadan ayrılmak zorunda kalan Ardahan'ın elenmesi sonrası Semih Öztürk kendini tutamayarak Twitter hesabından bir paylaşım yayınladı.

Semih Öztürk yayınladığı mesajında mahalle baskısı ile kendilerinin potaya yazdırılmasını yasakmış gibi kabul ettiren be bu durumu öne sürerek ezen yarışmacılar olduğunu söyledi. Yarışmacıların kendi aralarında ve bireysel olarak da bir yapılanma oluşturduğunu belirten Öztürk, 5 ay süre boyunca yatmış olsalar bile herkesi fırçalayacak dereceye gelmiş olsalar bile takım arkadaşları tarafından yazılmadıklarını anlattı.

Semih Öztürk, mesajının devamında bazı yarışmacıların Ardahan'ı hiçbir zaman tehdit olarak görmediklerini ve bugünlerde kullanabilmek için de Ardahan'ı sakladıklarını söyledi ve Ardahan’ın kesinlikle duygularıyla oynadıklarını öne sürdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal