Aleyna Tilki'den çok konuşulacak pozlar! Paylaşılan resimleri kimi beğendi kimi eleştirdi.

Aleyna Tilki verdiği cesur pozlarla çok konuşturacak. Aleyna Tilki' nin verdiği pozlar hangileri? Aleyna Tilki neden öyle pozlar verdi? Aleyna Tilki' nin merak edilen pozları.

08.04.2022-00:15 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-00:15) Aleyna Tilki'den çok konuşulacak pozlar! Paylaşılan resimleri kimi beğendi kimi eleştirdi.

2000 doğumlu Aleyna Tilki' nin annesi Trabzonlu babası ise Konyalı' dır. Babasının memleketinde dünyaya gelen Tilki, Yetenek Sizsiziniz Türkiye programına katılarak kendini tanıttı. 

2017 yılında ilk solo parçası O Sen Olsan Bari ile Türkiye' de 1 numaraya yükseldi. Reşit olmadığından dolayı alkollü mekanlarda sahne alması dinleyiciler tarafından tepli alırken konser sırasında iki el ses bombası atıldı. 

2019 yılında ise Warner Music Group şirketi ile yaptığı anlaşma ile ingilizce albüm ve 4 parça yapacağını açıkladı. Bu şirket ile çalışan ilk Türk şarkıcı oldu.

Aleyna Tilki Konuşan Pozları

2020 yılında Exxen de İşte Bu Benim Masalım dizisinde başrol aldı. Aynı zamanda  Aleyna Tilki, Türkiye'yi Avrupa'da değil tüm dünyada tanıtmak istediğini bu yüzden Eurovision'a katılmayı planlamadığını açıklamıştır.

Aleyna Tilki Konuşan Pozları

2022 yılında yeni çıkaracağı albümden dolayı heyecanlı olan Aleyna, cesur pozları ile sosyal medyayı salladı. Ramazan ayında böyle pozları paylaşması kimi insanların eleştirmelerine maruz kaldı. 

Aleyna Tilki Konuşan Pozları

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal