Aleyna Kalaycıoğlu'nun bikinili pozu sosyal medyada gündem oldu! Giymeseydin de olurdu

Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu, 2022 All Star'ın birleşme partisi için Dominik'e gitti. Bu arada bikinili pozlar veren Aleyna Kalaycıoğlu'nun bikinili pozu sosyal medyada gündem oldu. Kalaycıoğlu'nun paylaşımının altına 'Giymeseydin de olur du' yorumları yapıldı.

27.03.2022-03:04 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-09:18) Aleyna Kalaycıoğlu'nun bikinili pozu sosyal medyada gündem oldu! Giymeseydin de olurdu

Survivor All Star 2022'nin birleşme partisi için Dominik Cumhuriyetine giden Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu, oradan birbirinden iddialı bikinili pozlar verdi. Bu fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Kalaycıoğlu'nun son paylaşımları olay oldu.

Aleyna Kalaycıoğlu'nun bikinili pozu sosyal medyada gündem oldu!

Survivor yarışmasının merakla beklenilen birleşme partisi için Dominik Cumhuriyeti'ne giden Aleyna Kalaycıoğlu, burada keyifli bir tatil yaptı. Tatili sırasında bikinisiyle birbirinden farklı pozlar veren Kalaycıoğlu, fotoğraflarını Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Sahilde çekildiği pozlarla tüm dikkatleri üzerine toplayan 2021 Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu, fotoğraflarını paylaştıktan sonra pozların altında yorumlarda gecikmedi. Sosyal medyada olay olan pozların altına çok sayıda kullanıcı 'Hiç giymeseydin' gibi yorumlar yazdı.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun bikinili fotoğrafı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal