İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol ayrılacak mı?

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ile eşi Mihre Çelikkol'un ayrılacakları yönünde ortaya atılan iddialar magazin gündemine bomba gibi düştü. Çiftin boşanacakları yönündeki konuşmalar sonrası bir açıklama yapan Çukurova dizisinin sevilen oyuncusu İbrahim Çelikkol, ayrılık iddiaları hakkında konuştu. Peki, İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol ayrılacak mı?

27.03.2022-02:45 - (Son Güncelleme: 27.03.2022-02:45) İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol ayrılacak mı?

4 Yıl önce nikah masasına oturarak hayatlarını birleştiren İbrahim Çelikkol ile eşi Mihre Çelikkol'un ayrılık kararı aldıkları öğrenildi. Bir çocukları bulunan çiftin anlaşmalı olarak boşanacağı söylenirken TV ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'nın başarılı oyuncusu İbrahim Çelikkol, magazin gazetecilerinin evliliği hakkında sordukları soruları yanıtladı.

İbrahim Çelikkol Mihre Çelikkol ayrılacak mı?

İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol ayrılacak mı?

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz gün magazin muhabirleri tarafında görüntülendi. Ünlü oyuncunun evliliğini bitirme kararı aldığına dair ortaya atılan söylentiler kendisine soran gazetecilere samimi yanıtlar veren Çelikkol, ayrılık iddiaları hakkındaki konuşmaların maalesef her yerde yazıldığını ve çocuğun yanında böyle şeyler konuşmaktan yana olmadığını söyledi. İbrahim Çelikkol, boşanacakları yönündeki iddialar için sadece 'Öyle ev ayırma falan yok, olur mu öyle bir şey' yanıtını vermekle yetindi.

İbrahim Çelikkol Mihre Çelikkol ayrılacak mı?

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal