Survivor Barış Murat Yağcı diskalifiye mi oluyor? Acun Ilıcalı'dan şok çıkış: Ayrılabilirsin…

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star yarışmasında geçtiğimiz günlerde ünlüler takımında yer alan Elif'in sakatlıktan dolayı yarışmadan ayrıldı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise diğer bir sakat olan yarışmacı Barış Murat Yağcı'nın da durumunun ciddi oluğu ve adaya eda edebileceği konuşuldu. Pek, Barış Murat Yağcı Survivor'dan gidecek mi? detaylar haberimizde yer almaktadır.

26.03.2022-16:49 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-17:02) Survivor Barış Murat Yağcı diskalifiye mi oluyor? Acun Ilıcalı'dan şok çıkış: Ayrılabilirsin…

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star yarışmasında yaşanan rekabetin yanı sıra elenen isimlerde çokça dikkat çekmektedir. Geçtiğimiz gün Ünlüler takımından Elif'in sakatlık nedeniyle yarışmaya veda etmesinden sonra bir kötü haber de Barış Murat Yağcı'dan geldi. Yeni bölüm tanıtımının yayınlanmasından sonra tanıtımda Acun Ilıcalı'nın söylediği sözler herkesi şok etti. Acun Ilıcalı, yarışmacı Barış Murat Yağcı;'ya sakatlığının ciddi olduğunu söylerken isterse yarışmadan ayrılabileceğini söyledi. Bu sözlerden sonra Barış Murat Yağcı'nın ne cevap vereceği sevenleri tarafından beklenmektedir. 

Barış Murat Yağcı Survivor'dan ayrılacak mı

Barış Murat Yağcı Survivor'dan ayrılacak mı?

60. bölümüyle ekranlara gelen Survivor yarışmasında geçtiğimiz hafta Elif sakatlık nedeniyle yarışmadan ayrılırken, sakatlık yaşayan bir diğer isim Barış Murat Yağcı'nın da ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. Yeni bölüm tanıtımında Acun Ilıcalı, Barış Murat Yağcı'ya sakatlığının belirsiz olduğunu isterse yarışmadan ayrılabileceğini söyledi. Geçirdiği sakatlık nedeniyle bir önceki konseye koltuk değnekleriyle gelen Yağcı, yürümekte zorluk çektiğini ifade etmişti. Fragmanda Acun Ilıcalı'nın sözleri üzerine kalıp gitme kararı Barış Murat Yağcı'ya bırakıldı. Barış'ın vereceği karar çok kritikken kalma kararının sağlık durumunda hangi sıkıntılar doğuracağını ya da gitme kararının dengeleri nasıl değiştireceği ilerleyen bölümlere yanıt bulacaktır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal