Görüntülerin karşısında şok oldu inanamadı! Ankara'da dehşet verici olay

Ankara'da 17 yaşındaki lise öğrencisi kuruması için astığı taytlarının çalınması konusunda şüphelenip güvenlik kamerası görüntülerini izledi. İzlediği görüntülerde bir adamın 2 sandalyeyi üst üste koyup üzerine çıkarak taytlarını aldığını sonrasında ise kokladığını gören kız adeta dehşete kapıldı. Yaşananları ailesine anlatan kız, avukatları aracılığı ile ''cinsel taciz'' suçundan şikayetçi oldu. İşte haberin detayları...

03.05.2022-15:51 - (Son Güncelleme: 03.05.2022-17:12)

Ankara'da lise öğrencisi Y.Ç.'nin (17) kuruması için 1'inci kattaki balkona astığı taytının, 2 sandalyeyi üst üste koyarak üzerine çıkarak alan N.T. hakkında genç kızın ailesi, avukatları tarafından 'cinsel taciz' suçundan suç duyurusunda bulundu. Yaşanan olay, önceki gün Keçiören ilçesi Aşağı Eğlence Mahallesi'nde gerçekleşti. Lise öğrencisi Y.Ç., kurusun diye 1.'inci kattaki evin balkonuna astığı taytını bulamayınca binanın güvenlik kamerası görüntülerini incelemek istedi. Kamera görüntülerinde, tanımadığı bir kişinin 2 sandalyeyi üst üste koyarak üzerine çıkıp taytı eline alıp kokladıktan sonra ise uzaklaştığını gören Y.Ç., yaşanan olayı hemen ailesine anlattı. Aile ise hemen polise şikayette bulundu. Polis ekiplerinin çalışmasıyla şüpheli N.T. yakalandı ve gözaltına alındı. Ailenin avukatı 'cinsel taciz' suçundan suç duyurusunda bulundu. Y.Ç. öncesinde de balkona astığı 2 taytının çalındığını vurgulayarak, ''Bir sürü çamaşırın içinden sadece benim taytlarım ortadan kayboluyordu. En sonunda komşumuzun güvenlik kamerası görüntülerinde şahsın 2 katlı 1 sandalyeye çıkarak elindeki fırçayla taytımı çaldığı ve kokladığı görülüyor. Geçen gün balkona astığım taytımı kurumadığı için ipten almadım. 10 dakika sonra gittiğimde tayt yerinde yoktu. Daha önce de arabayla beni takip ettiğini hissetmiştim. Ya arkadaşlarım ya da babaannem dershane çıkışı bana eşlik ediyordu. Bu olay benim psikolojimi bozdu'' şeklinde konuştu. 


Şüpheli yakalandı

Ailenin avukatı olan Mücahit İsmail Ağalday da 'cinsel taciz' suçundan suç duyurusunda bulunduklarını vurgulayarak, ''O kadar çamaşır arasında sadece müvekkilime ait çamaşırın alınması burada şahsın amacının hırsızlık olmadığını, cinsel taciz amacıyla bunu aldığını göstermektedir. Emniyetten müjdeli haber geldi ve yakalandı. Bu kişi müvekkilimi takip ediyor ve aile fertlerinin çamaşırları balkonda asılı olduğu anda yalnızca tayt çalınıyor. Bu eylem, 3 kez daha gerçekleşiyor. Umuyoruz ki en kısa sürede yargılanması olur ve hak ettiği cezayı alır. Türk Ceza Kanunu (TCK) 2 yıl ile 5 yıl arasında ceza öngörmektedir. Ama dediğimiz gibi TCK 43'üncü maddesi uyarınca cezanın artırılması uygulanacağı için ceza daha da artırılacaktır. Ayrıca müvekkilim üniversite sınavına hazırlandığı için bu olaydan dolayı ruh hali de etkilenmiştir ve derslerine odaklanamamaktadır. Bu kişinin kadın tuvaletlerine girdiği, farklı evlerden kadın çamaşırları aldığı biliniyor ama bununla ilgili de elimizde somut bir delil yok'' dedi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal