Görevden Alınan Genel Başkan Yardımcısı: Biz Davamızın Arkasındayız

"Meclis'te biz ne dersek o olur" dedikten sonra görevden alınan MHP Genel Başkan Yardımıcı Sefer Aycan, "Bizim için milletvekilliği yada mevki çok önemli değil" dedi.

27.06.2018-14:28 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-14:17) Görevden Alınan Genel Başkan Yardımcısı: Biz Davamızın Arkasındayız

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, "Bizim için milletvekilliği de çok önemli değil mevki de önemli değil. Biz davamızın ardındayız. Biz ülkemizin ve milletimizin ardındayız." dedi.

Aycan, milletvekili adayları ve teşkilat idarecileri ile bir tesiste yapılan toplantıda gerçekleştirdiği konuşmada, Meclisin kilit partisinin MHP olduğunu açıkladı.

Cumhur İttifakı'na sadık kalarak, ülkenin içinde olduğu halin gereği olarak bu seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdiklerini söyleyen Aycan, bu şekilde ikinci tura bırakılmadan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olduğunu söyledi.

Kendisini asıl üzenin bir fazla milletvekili çıkarmamak değil Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin hak ettiği oy oranını alamamak olduğunu söyleyen Aycan, bu vaziyete karşı genel başkanlarına karşı boyunlarının bükük halde olduğunu söyledi.

Seçim çalışmalarında herkesin genel başkanlarına "Büyük devlet adamı" olduğunu söylediğinin altını çizen Aycan, şunları söyledi:

"İnsanlarımız, 'Biz Devlet Bahçeli'nin devlet adamlığını gördük' dediler. 'Biz Devlet Bahçeli'yi takdir ediyoruz' dediler fakat gönlüm arzu ediyordu ki bu takdir, bu sözler söz olarak kalmasın, oya dönsün. Çünkü Genel Başkanımız bunu hak ediyor. Genel Başkanımızın bu tavrının karşılığında Kahramanmaraş'ta Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy patlaması tahmin ediyorduk. Devlet adamlığınızı gördüğünüze göre bunu da oylara çevirmemiz lazımdı diye düşünüyorum. Gönül o sebeple beklentimizin çok olduğunu söylüyor. Genel Başkanımızın bunu hak ettiğini kabul ettiğimiz için bunu dedik.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal