Muharrem İnce'den Partililere Kritik Çağrı

Muharrem İnce, partililere bir çağrıda bulunarak 'kimse istifa etmesin' dedi.

27.06.2018-14:16 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-20:51) Muharrem İnce'den Partililere Kritik Çağrı

Cumuhriyet Hakl Partisi'nin (CHP) cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Bir kişi dahi partiden istifa etmesin. Herkes yerinde kalsın. Benim ağzımdan kurultay diye bir şey duyarsanız o zaman konuşursunuz ama duyamayacaksınız'' şeklinde konuştu.

CHP'de liderlik çekişmesinin diğer ucunda bulunan Muharrem İnce, eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın'la, Karayalçın'ın Çankaya'daki ofisinde görüştü. Muharrem İnce ve  Murat Karayalçın, toplantının sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Muharrem İnce ve Altan Öymen ile sohbet ettiklerini ve seçim kampanyasına ilişkin konuştuklarını belirten Karayalçın, Öymen ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edeceklerini açıkladı.

"Ben hala CHP'nin üyesiyim"
"CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 'Muharrem İnce bizim bir değerimiz, sahip çıkacağız. 81 ili ziyaret edeceğini açıkladı. Bütün örgütlerimiz destekleyecek. Kimseyi dışlamıyoruz.' ifadelerini kullandı . Nasıl değerlendiriyorsunuz?" diye yöneltilen soruya Muharrem İnce, "İzlemedim ama doğru demiş. Ben hala CHP'nin üyesiyim." şeklinde cevap verdi.

Muharrem İnce, "Parti içinde Genel Başkana yönelik istifa çağrıları var. Sizin düşünceniz nedir, olağanüstü bir kurultayla bir değişiklik gerekli mi?” şeklinde yöneltilen bir soruya ise "Bir kişi dahi partiden istifa etmesin. Herkes yerinde kalsın. Benim ağzımdan kurultay diye bir şey duyarsanız o zaman konuşursunuz ama duyamayacaksınız." diye cevap verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal