Gönül Dağı dizisi sezon finali tarihi belli oldu mu? TRT Gönül Dağı dizisi sezon finali tarihi

TRT 1’de yayınlanan Gönül Dağı dizisinin sezon finalinin tarihi dizi severlerin merak konusu oldu. Gönül Dağı’nın ikinci sezonunun ne zaman sona ereceğini öğrenmek isteyenler internet üzerinden araştırma yapıyor. Peki Gönül Dağı dizisi sezon finali tarihi belli oldu mu? Tüm detaylar haberimizde...

05.05.2022-12:23 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-12:23) Gönül Dağı dizisi sezon finali tarihi belli oldu mu? TRT Gönül Dağı dizisi sezon finali tarihi

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı, başarılı geçen birinci sezonun ardından ikinci sezonunda da milyonlarca dizisi severin büyük beğenisini kazandı. Köprü Film’in yapımcısı olduğu Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonunun ne zaman sona ereceği ise dizinin hayranlarının gündeminin üst basamaklarında yer alıyor. Her hafta Cumartesi günü yayınlanan Gönül Dağı dizisi 2. sezonun finalinin ne zaman yapılacağını öğrenmek isteyen dizi severler arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor.

Gönül Dağı dizisi sezon finali tarihi belli oldu mu?

Gönül Dağı dizis

TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı’nın ikinci sezonunun ne zaman sona ereceği sorusu netlik kazandı. Yapımcı Köprü Film’den yapılan açıklamaya göre Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonunun finali 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak olan yeni bölümle beraber sona erecek.

Gönül Dağı’nın üçüncü sezonunun yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda henüz resmi bir açıklama bulunmasa da dizinin oldukça başarılı reyting sonuçları alması sebebiyle üçüncü sezonunun onayının alınmasına kesin gözüyle bakılıyor. İlk sezona göre ikinci sezonda 5 bölüm daha fazla yayınlanan Gönül Dağı dizisinin ilk sezonunda 30 bölüm yayınlanırken, ikinci sezonunda 35 bölüm yayınlandı.

Gönül Dağı dizisi üçüncü sezonunun 10 Eylül 2022 tarihindeki 66. bölümle beraber başlayacağı öğrenildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal