Gecenin Ucunda 25. bölüm fragmanı: Gecenin Ucunda yeni bölümde neler olacak? Gecenin Ucunda yeni bölüm ne zaman?

Başrollerinde Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün yer aldığı Gecenin Ucunda dizisinin yeni bölümü için heyecan dorukta. Sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacağı ise en büyük merak konusu. Peki Gecenin Ucunda yeni bölümde neler olacak? Gecenin Ucunda yeni bölüm ne zaman? İşte Gecenin Ucunda 25. bölüm fragmanı...

11.04.2023-17:56 - (Son Güncelleme: 11.04.2023-17:56) Gecenin Ucunda 25. bölüm fragmanı: Gecenin Ucunda yeni bölümde neler olacak? Gecenin Ucunda yeni bölüm ne zaman?

Star TV ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Gecenin Ucunda’nın yeni bölümü için geri sayımın sonuna gelindi. Yönetmenliğini Barış Erçetin'in üstlendiği, senaryosu Başar Başaran ile Emre Özdür'a ait Gecenin Ucunda, konusu ve oyuncu kadrosuyla izleyenlerin her hafta takip ettiği yapımlar arasında yer alıyor. Dizi severler ise yeni bölümünde neler olacağını öğrenmek için internet üzerinden Gecenin Ucunda yeni bölüm özeti, Gecenin Ucunda 25. bölüm fragmanı gibi terimleri araştırmayı sürdürüyor. Peki Gecenin Ucunda yeni bölümde neler olacak? Gecenin Ucunda yeni bölüm ne zaman?

Gecenin Ucunda yeni bölümde neler olacak?

Macide, Kazım'ın gerçek yüzünü annesinden öğrenmiş, ne yapacağını bilemez haldedir. Büyük bir aşkla evlendiği, bebek beklediği kocasının aslında nasıl biri olduğunu öğrenmek, Macide'yi derinden sarsmıştır. Aklında artık iki şey vardır. Nermin'i çocuğuyla kavuşturmak ve Kazım'ı terk etmek. Ancak bunun için bir plan yapması, Kazım'ı etkisiz hale getirmesi gerekmektedir. Sonunda Nazlı'yla el ele verip Kazım'ı hapse attıracak bir plan yapar.

Gecenin Ucunda 25 Bölüm Fragmanı

Gecenin Ucunda yeni bölüm ne zaman? 

Gecenin Ucunda yeni bölüm ile bu akşam saat 20.00’de Star TV ekranlarında olacak. Gecenin Ucunda 25. bölüm fragmanı ise Star TV’nin internet sitesinde yeni bölümün ardından ekranlara getirilecek.

Gecenin Ucunda yeni bölüm özeti

Gecenin Ucunda yeni bölüm özetini Star TV internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal