Geçen haftalarda evliliğini sonlandıran Ceren Moray eski eşini çabuk unuttu!

2017 yılında Ceren Moray, Fransız Nico Brun ile evlilik kararı aldı. Çift Bodrum’da nikah masasına otururken beş senelik evliliklerini geçen hafta sonlandırdı. Boşanmanın ardından Ceren Moray’ın yeni bir aşk yaşamaya başladığı söylendi. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

28.05.2022-10:31 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-10:31) Geçen haftalarda evliliğini sonlandıran Ceren Moray eski eşini çabuk unuttu!

Birçok dizide yer alan ünlü oyuncu Ceren Moray, sevilen yapımlar Kavak Yelleri, O Hayat Benim ve Avlu’da rol aldı. Geçtiğimiz hafta Fransız eşi Nico Brun'dan boşandığı ortaya çıkan Moray’ın yeni bir aşk yaşamaya başladığı söylendi. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

Aşklarını noktaladılar

Ceren Moray ve Nico Brun’un artık evliliklerini yürütemediği ve anlaşmalı olarak ayrılık kararı aldığı öğrenildi. Geçtiğimiz haftalarda evliliklerini sonlandıran Moray, Cihangir’de bir mekanda yeni erkek arkadaşı ile yakalandı.

Ceren Moray Yeni Aşkı

“Çok yakın arkadaşım”

Cihangir’de kameralara yakalanan güzel oyuncuya "Yeni bir aşka mı yelken açtınız?" sorusu yöneltilince Moray, "Arkadaşımla beraberdim. Şimdi evime gidiyorum. Yanımdaki çok yakın arkadaşım'' dedi.

“Ceren ile alakam yok”

Ceren Moray’ın aşk yaşadığı iddia edilen erkek arkadaşı "Ne yapıyorsunuz siz? Manyak mısınız? Ben burada çalışıyorum. Akşama kadar soğan, sarımsak ve pırasa doğruyorum. Ceren ile alakam yok'' ifadelerini kullandı.

Ceren Moray Yeni Sevgilisi İle GÖrüntülendi

Ceren Moray kimdir?

1985 yılının Haziran ayında dünyaya gelen Ceren Moray, 5 Haziran doğumludur. Babası Diyarbakırlı olan ve annesi Kastamonulu olan Moray Diyarbakır’da dünyaya geldi. Doğumunun ardından ailesi ile birlikte İstanbul'a yerleşen Ceren Moray, çok küçük yaşlarda tiyatro eğitimi almaya başladı. Pera Güzel Sanatlar Bölümünde eğitim alan oyuncu, üniversite hayatına Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünde devam etti. Moray üniversiteden 2009 yılında mezun oldu.

İlk kez 'Serseri Aşıklar' adlı dizi iler 2003 yılında kamera karşısına geçen güzel oyuncu kariyerine ilk adımı attı. 2012 yılında İşler Güçler adlı dizide Zehra karakteri ile ekrana gelen oyuncu 2014-2017 yıllarında yayınlanan O Hayat Benim adlı dizide de Efsun rolünü canlandırdı.

2018-2019 yılları arasında çok konuşulan Avlu dizisinde Azra karakterini canlandıran güzel oyuncu 2020 yılında da Öğretmen dizi ile ekrana geldi. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal