Gaziantepli Doğan Erdoğan'dan Galatasaray Maçı Öncesi Açıklamalar!

Gaziantep Futbol Kulübü'nde forma giyen Doğan Erdoğan'dan Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynanacak olan Galatasaray karşılaşması öncesinde çok konuşulacak iddialı açıklamalar geldi.

29.10.2021-11:45 - (Son Güncelleme: 29.10.2021-11:45)

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Gaziantep FK karşılaşması öncesinde konuk ekip Gaziantep'te karşılaşmanın hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.

DOĞAN ERDOĞAN'DAN İDDİALI AÇIKLAMALAR

Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarının sürdürüldüğü antrenmanın ardından Gaziantep FK forması giyen Doğan Erdoğan, basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Gaziantep Futbol Kulübü'nde forma giyen Doğan Erdoğan, Galatasaray maçı öncesi yapmış olduğu açıklamalarda ;

GALATASARAY MAÇI BİZİM İÇİN ÇIKIŞ OLACAK!

Lig maratonunda bazen iniş ve çıkışlar oluyor. Galatasaray gibi büyük maçlar bu durumlarda önemli ve güzel. Motivasyonlu şekilde bu girdaptan çıkmamız daha kolay olur. O yüzden biz Galatasaray maçını çıkış olarak görüyoruz. Galatasaray'ın ardından art arda galibiyetlerle puan durumumuzu yukarı çekmek istiyoruz.

SAVAŞIP MÜCADELE EDEREK GALATASARAY'A KARŞI OYNAMALIYIZ

Maçta daha fazla savaşmamız ve galibiyet istememiz gerekiyor. Bu durumu takım içerisinde iki haftadır görüşüp, konuşuyoruz. Son maçtan sonra birbirimizi sarmamız, yardım etmemiz gerektiğini konuştuk. Bunu Galatasaray maçında göstermek istiyoruz. Zorlu maçların motivasyonu farklı oluyor. Bazen 'bu kolay maç, dişimize göre bir rakip' dediğiniz zaman motivasyon düşüklüğü olabiliyor. Bazen fikstür zorluğu bazı takımlara güzel yansıyabilir. Bize de güzel yansıyacağını düşünüyorum. Şu an kendimi çok iyi hissediyorum. 3 haftadır 11'de başlayıp elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal