'Galibiyeti Mehmetçiğimize Armağan Ediyorum'

Karşılaşmanın ardından Başakşehir başkanı Göksel Gümüşdağ açıklamalarda bulundu.

28.02.2020-08:39 - (Son Güncelleme: 28.02.2020-08:36) 'Galibiyeti Mehmetçiğimize Armağan Ediyorum'

İstanbul Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ikinci maçında Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon’u 4-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı. Karşılaşmanın ardından Başakşehir başkanı Göksel Gümüşdağ açıklamalarda bulundu.

Soyunma odasına girene kadar belki hayatımızın en mutlu günüydü. Yukarıda maçı seyrediyorduk hiçbir şeyden de haberdar değildik. Dolayısıyla böyle büyük bir başarı, Avrupa’nın ilk 16’sına kalmanın mutluluğunu yaşarken, soyunma odasına girdiğimizde Hatay valimizin açıkladığı resmi şehit haberini duyunca gerçekten bu mutluluğumuz kursağımızda kaldı.

Bütün soyunma odası da bu üzüntüyü yaşıyor. Böyle zamanlarda insanın söyleyeceği şeyler boğazında düğümleniyor. Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet ve ailelerine sabırlar diliyorum. Başakşehir’in Avrupa’daki bu başarısını da Türk milletine ve Türk askerine armağan ediyoruz. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Böyle dönemlerde kenetlenmeliyiz. Vatanımızı, barağımızı yüreğimizde hisseden biri olarak keşke bu turu atlamasaydık da bu şehit haberini almasaydık.

Gerçekten çok üzgünüz, sabır diliyoruz. Bu büyük başarıyı Mehmetçiğimize armağan ediyorum. Süper Lig’in bütün kulüp başkanları aradı. Başarı dileklerinde bulundu. Onlara da sonsuz teşekkür ediyorum

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal