Galatasaraylı Fernando, Kulübe İhtarname Gönderdi! Parasını İstiyor!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da dün şok bir gelişme yaşandı. Banega transferi için takasta kullanmayı planladığı Fernando kulübe ihtarname gönderdi!

02.07.2019-10:52 - (Son Güncelleme: 02.07.2019-10:46)

Galatasaray'da şoke eden bir gelişme yaşandı. Banega transferinde kullanmak için hazırlandığı Fernando, kulübe alacakları nedeniyle ihtarname gönderdi. Yönetim tarafından şok ile karşılanan bu olay, takımdan ayrılmak istiyorum mesajı olarak algılandı.

Sevilla'nın teklifini kabul ederek kariyerini İspanya'da sürdürme kararı alan ve bu düşüncesini Galatasaray yönetimine de bildiren Fernando'nun transferinin perde arkasında çarpıcı olaylar çıktı.

Alacaklarının Süresi Dolmamasına Rağmen İhtarname Gönderdi!

Fernando, alacaklarının ödeme süresi dolmadan önce kulübe ihtarname gönderdi.Galatasaray yönetimi, Brezilyalı futbolcunun 'ihtarname çekmek için gereken süre' dolmamış olmasına rağmen böyle bir hamlede bulunmasını iyi niyetli bulmadı.Yönetim, kulübün zarar görmemesi için hemen karşı atağa geçip 1.1 milyon Euro tutarındaki parayı geçen hafta ödedi.

Fatih Terim Üstünü Çizdi!

Teknik direktör Fatih Terim'in de bu yaşananlar sonucunda üstünü çizdiği Fernando'nun Sevilla'ya transferinin birkaç gün içinde sonuçlanması bekleniyor.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal