Galatasaray'ın NEF Stadyumu'nda Vinç Devrildi!

Galatasaray NEF Stadyumu'nda vincin devrilmesi sonucu 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralanan kişiler ambulansla hastaneye sevk edilirken devrilen vincin kaldırılması ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

23.11.2021-14:00 - (Son Güncelleme: 23.11.2021-14:07) Galatasaray'ın NEF Stadyumu'nda Vinç Devrildi!

Galatasaray NEF Stadyumu'nda vincin devrilmesi sonucu 3 kişinin yaralandığı aktarıldı. Yaralanan kişiler acilen ambulansla hastaneye sevk edilirken devrilen vincin kaldırılması ile ilgili çalışmalar yapılıyor.
Galatasaray'ın stadyumu olan Ali Sami Yen Spor Kompleksi Galatasaray NEF Stadyumu girişinde feci bir kaza yaşandı. Yaşanan kazada saat 12.00 sularında vinç devrildi. Vincin devrilmesi nedeniyle aracın sepet bölümünde bulunan 3 kişi yaralandı. Çalışanların ihbarıyla olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

GALATASARAY'IN NEF STADYUMU'NDAKİ YARARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Galatasaray'ın NEF Stadyumu'nda yaralanan kişiler olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Devrilen vincin kaldırılması için çalışmalar devam ediyor. Yaşanan olay gerek Galatasaray camiasında gerek kamuoyunda büyük endişe verdi.

GALATASARAY'IN NEF STADYUMU'NDA YAŞANAN OLAY BÜYÜK ENDİŞE VERDİ

Galatasaray'ın NEF Stadyumu'nda vincin devrilmesi sonucu 3 kişinin yaralandığı olay büyük endişe verdi. Yaşanan olaydan sonra yaralılar ambulanslarla hastaneye sevk edilirken devrilen vincin kaldırılması için çalışmalar sürüyor. Vincin devrilmesi sonucunda stadyum çevresinde olaylı dakikalar yaşandı . Yaşanan olayda 3 kişi yaralanırken yaralılar acilen hastaneye kaldırıldı. Yaralanan kişilerin sağlık durumu çok yakından takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal