Fenerbahçeli Miguel Crespo'dan Çarpıcı Açıklamalar!

Fenerbahçeli yıldız Miguel Crespo, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Galatasaray derbisinde aldıkları galibiyetin ardından yapmış olduğu açıklamalarla gündem yarattı.

23.11.2021-13:45 - (Son Güncelleme: 23.11.2021-13:45) Fenerbahçeli Miguel Crespo'dan Çarpıcı Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanan derbide Galatasaray'a konuk olan Fenerbahçe, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılırken karşılaşmanın son dakikalarında galibiyet golünü Miguel Crespo kaydetmişti.

DERBİ GALİBİYETİNİN ARDINDAN GÖZLER AVRUPA'DA

Derbi galibiyetinin ardından rotasını UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Olympiakos karşılaşmasına çeviren Fenerbahçe, müsabaka için hazırlıklarına Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde başladı.

DERBİNİN KAHRAMANI CRESPO MİKROFONLARIN BAŞINA GEÇTİ

Olympiakos karşılaşmasının hazırlıklarının gerçekleştirileceği antrenman öncesinde derbinin kahramanlarından Miguel Crespo basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

MİGUEL CRESPO'DAN  ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe'ye derbi galibiyetini getiren golü kaydeden Miguel Crespo, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

GERÇEK BİR FENERBAHÇELİ OLDUM!

Maçtan önce Mesut Özil, gerçek Fenerbahçeli olmak için Galatasaray'a gol atmak gerektiğini söylemişti. Bunu gerçekleştirdiğim için çok mutlu oldum. Galatasaray'a gol atarak gerçek bir Fenerbahçeli oldum. Fenerbahçe'yi kalpten çok seviyorum. Şans geldiğinde elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum.

LUİZ GUSTAVO BANA ANLATMIŞTI...

Gerçekten zor bir maçtı. Çok iyi hazırlanmıştık. Üç puan aldığımız için mutluyuz. Kulüpteki herkes çok mutlu. Bu derbide gol atmanın önemini maçtan önce biliyordum. Luiz Gustavo bu maçın ve gol atmanın önemini bana anlatmıştı. Golden daha çok galip geldiğimiz için mutluyum. Kendisi çok büyük bir futbolcu. Efsane bir futbolcudan böyle büyük bir övgü almak benim için çok önemli. Kendisinin bu mesajı atması da bu maçın ne kadar büyük olduğunu gösteriyor.

TARAFTARLARIN DESTEĞİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Taraftarların sevgisini gördüm. Çok büyük kalabalık vardı. Bu, ne kadar büyük bir taraftara sahip olduğumuzu gösteriyor. Bu yolda onların desteği bizim için çok önemli.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal