Galatasaray'ın Kaptanından Açıklama

Süper Lig'de Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da kaptan Arda Turan yaptığı açıklamada transferi duyurdu.

20.02.2021-13:53 - (Son Güncelleme: 20.02.2021-13:53) Galatasaray'ın Kaptanından Açıklama

Süper Lig'de bu akşam Galatasaray'a ligin güçlü ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'a konuk oluyor. Saat 19:00'da Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek.

Maçtan günler önce Antalya'da kampa giren sarı kırmızılılarda kaptan Arda Turan cezası sonrasında takıma geri dönüyor. Maça saatler kala kaptan Arda'nın transfer sözleri gündem oldu.

SENİ BIRAKMAM

Ara transfer döneminde Fatih Terim'in son gün bombası Gedson Fernandes'di. Avrupa futbolunun gözde ismi Fernandes, sarı-kırmızıya bağlandı. Arda Turan, Gedson Fernandes ile ilgili, 'Seni bırakır mıyım ben, bulmuşum. Senin bonservisini de alacağız' dedi.

Devre arasında kiralık olarak kadroya katılan Gedson Fernandes, Galatasaray’a çok çabuk uyum sağladı. Genç orta saha takımı çok severken, kaptan Arda Turan ve Onyekuru’yla da çok özel bir bağ kurdu.

ALANYA MAÇI İÇİN ÖZEL HAZIRLIK

Galatasaray’ın mobil uygulamasında bugün oynanacak Alanyaspor maçıyla ilgili bir hazırlık videosu yayınlanırken, takımın karşılaşmada çok detaylı bir şekilde hazırlandığı görüntülerle de kamuoyuna duyuruldu.

Bilindiği üzere Portekizli oyuncu devre arasında Benfica'dan kiralık olarak transfer edilmişti. Sarı-kırmızılı takım, Fernandes için Portekiz kulübüne net 500 bin Euro ödemişti. Oyuncuya ise 2020-21 sezonu için net 650 bin Euro ödeyecek.Öte yandan Aslan ile 2 maçta sahaya çıkan Gedson Fernandes, 1 gol kaydetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal