Galatasaray'ın İstediği Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'ta Flaş Gelişme!

Sezona damgasını vuran Sivasspor'un yıldızları Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'ın başta Galatasaray olmakla üzere birçok takımın radarına girerken, bir başka hamle de kontratlarını uzatmak için Sivasspor'dan geldi.

14.03.2020-12:18 - (Son Güncelleme: 14.03.2020-12:20) Galatasaray'ın İstediği Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'ta Flaş Gelişme!

Kalan son 9 haftaya 49 puanla giren ve şampiyonluğun güçlü adaylarından olan Sivasspor iç transfer için çalışmalara erkenden başlamaya karar verdi. Devre arasında Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç’ı kulüpte tutmayı başaran kırmızı-beyazlıların, sezon sonu için planları hazır. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz bizzat bu iki futbolcuyla görüşerek sözleşmelerini uzatmalarını isteyecek.

Bu Futbolcuların maaşlarına ciddi oranda zam alacağı vurgulandı. Ayrıca Avrupa takımlarından gelecek tekliflere de kolaylık sağlanacağı belirtildi. Serbest kalma bedellerini de yüksek tutmayacağını belirten Sivasspor Yönetimi, Nisan ayına girmeden bitirmek istiyor.

A MİLLİ TAKIM SÜRPRİZİ

Başta Galatasaray olmak üzere çoğu takımın transfer listesinde yer alan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç, Şenol Güneş tarafından A Milli Takıma çağırılmaya hazırlanıyor. Mart ayı sonunda Slovenya ve Avusturya ile iki hazırlık karşılaşmasına çıkacak Ay-Yıldızlı takımda, Mert ve Emre’nin kadroda olma ihtimali yüksek gözüküyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal