Galatasaray'dan Bir Bomba Daha! Banega İstanbul'a Geliyor!

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi! Son şampiyon Galatasaray'da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Ryan Babel, Adem Büyük ve Ozornwafor'a imza attıran Cimbom, gelecek sezon 3 kulvarda birden mücadele edecek. .

01.07.2019-09:37 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-11:37)

Kaliteli bir kadro kurmayı hedefleyen Fatih Terim, kadrosunu kuvvetlendirmek istiyor. Şampiyon Galatasaray bir transfer bombası daha patlatmak üzere. Sarı kırmızılı kulüp, yıldız oyuncu Banega'yı bu hafta içinde İstanbul'a getirecek.

Ryan Babel, Adem Büyük ve Ozornwafor'a imza attıran Cimbom, gelecek sezon 3 kulvarda birden mücadele edecek. Bu kapsamda alternatifli bir kadro kurmayı planlayan Fatih Terim, kadrosunu kuvvetlendirmek istiyor.

Transferde şahlanan Aslan, ara vermeden yeni bir ismi daha taraftarlarına duyurmaya hazırlanıyor.

Sarı-kırmızılı yönetim, 10 numara mevkisi için düşündüğü Ever Banega'da mutlu sona çok yaklaştı.

İlk olarak Arjantinli oyuncunun kulübü Sevilla ile 5 milyon euro'ya el sıkışan Galatasaray, ardından 31 yaşındaki yıldız ile masaya oturdu ve sıkı pazarlık başladı.

Kapıyı 3 milyon euro'dan açan sarı-kırmızılı kurmaylar, fiyatı 3.5 milyona yükseltince başka bir takımdan daha iyi teklif alamayan Banega 'Evet' dedi.

Artık ufak detayların görüşüldüğü ve tangocunun herhangi bir aksilik olmaması durumunda bu hafta içinde İstanbul'a geleceği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal