Galatasaray'da Hulk Bombası!

Forvet pozisyonu için alternatif arayan Galatasaray'ın, Çin'de forma giyen Brezilya'lı golcü Hulk ile ilgilendiği belirtildi. Zenit ile görüşmelerini sürdüren yıldız futbolcu, yaptığı açıklamada Türkiye'den kendisine teklif geldiğini itiraf etti.

21.11.2020-15:11 - (Son Güncelleme: 21.11.2020-15:11) Galatasaray'da Hulk Bombası!

Ara transfer sezonunda kadrosuna mutlak bir forvet katmak isteyen Galatasaray'da Hulk harekatı başladı. Gelecek ay Çin'den ayrılacağı bilinen ve serbest oyuncu statüsüne geçecek Brezilyalı golcü, kendisine gelen teklifleri açıkladı.

Aktarılan bilgilere göre Rus kulübü Zenit'in de Hulk'a resmi teklif yaptığı ifade edilirken, Porto'nun da yıldız golcüyü istediği kaydedildi.

"TÜRKİYE'DEN TEKLİF..."

Hulk, transferine ilişkin yaptığı konuşmada, "Brezilya, Türkiye, Portekiz, İngiltere, İspanya, İtalya ve Almanya'dan teklifler alıyorum. Çin de benim için bir opsiyon. Her gün yeni transfer teklifleri alıyorum. Şükürler olsun piyasada çok ünlü bir adım var." dedi.

4 KULÜP ÇOK İSTİYOR

Bununla beraber Rus basını konu ile ilgili yazdığı haberde Hulk'u en çok isteyen takımların Zenit, Porto, Galatasaray ve Sao Paolo olduğunu okuyucularına aktardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal