Galatasaray'da Bazı Oyunculara Kulüp Aranıyor!

Coronavirüs salgını nedeniyle futbolcularla indirim görüşmelerine hız veren Galatasaray, bazı oyuncuları da göndermeyi planlıyor. Sarı- kırmızılı kulübün satış listesine eklediği futbolcuların başında da Belhanda ve Ahmet Çalık geliyor.

07.05.2020-13:04 - (Son Güncelleme: 07.05.2020-12:57) Galatasaray'da Bazı Oyunculara Kulüp Aranıyor!

Galatasaray'ın yeni sezon takımda istemediği futbolculardan olan Faslı oyuncu Younes Belhanda ve Ahmet Çalık için yönetim çalışmalara başladı. Sarı- kırmızılı idareciler, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri piyasasında iş yapan menajerlere, "Belhanda'ya teklif getirin" çağrısını yöneltti.

30 yaşındaki deneyimli oyuncu Belhanda, 2017 senesinde Dinamo Kiev'den Galatasaray'a gelmişti. Sarı- kırmızılı takımla toplamda 95 karşılaşmaya çıkan Faslı orta saha, bu maçlarda 12 gol kaydederken 22 de asistlik katkı sağladı. Belhanda bu sezon Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yer aldığı Real Madrid karşılaşmasında taraftarlarla yaşadığı küfürlü tartışma sonrası eleşirilmişti.

AHMET ÇALIK YOLCU

Semih Kaya ile tekrardan anlaşma durumuna gelen Galatasaray, bir yerli stoper daha kadroya katacak. Bu transferlerden sonra Ahmet Çalık'a ise transferde kolaylık sağlanacak.

Bu sezon toplamda 11 karşılaşmaya çıkan Ahmet, sarı- kırmızılı formayı toplamda ise 52 defa terletti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal