Galatasaray Yönetiminde Kriz! Sözleşme Sızdırıyorlar

Gerek basketbol şubesinde gerekse futbolda yaşanan krizler Galatasaray yönetiminde çatırdamalara yol açtı.

24.06.2020-08:59 - (Son Güncelleme: 24.06.2020-08:54) Galatasaray Yönetiminde Kriz! Sözleşme Sızdırıyorlar

Galatasaraylı yöneticiler arasında yaşanan çekişmeler ve bölünme son dönemde had safhaya çıktı. “Bitti” gözüyle bakılan Mert Hakan Yandaş’ın Fenerbahçe ile anlaşması, hakem yönetimleri karşısında sessiz kalınması ve basketboldaki Işıl Alben krizi yönetimi ciddi biçimde salladı.

YUSUF GÜNAY DAHİL OLMADI

19 Mayıs’ta 17 kulübün twitter hesabı Gençlik Marşı’nın sözlerini sırayla paylaştı. Etkinlikte sadece Galatasaray yer almadı. Başkan Yardımcısı Yusuf Günay’ın isteğiyle bu etkinliğe dahil olunmadığı yönetim içinden sızdırıldı.

İKİ YÖNETİCİ ŞUBE SORUMLULUĞUNDAN ALINMIŞTI

Işıl Alben’in ayrılığı ile yönetimdeki bölünme had safhaya çıktı. Yusuf Günay ile Kaan Kançal, Basketbol Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya’dan yana tavır aldı. Basketbol şube yöneticileri Erol Özmandıracı ile Ömer Cansever ise Yalçınkaya’nın istifasını istedi. Yalçınkaya koltuğunda kalırken iki yönetici şube sorumluluğundan alındı.

TARIK GÜNAY'IN SÖZLEŞMESİ ORTAYA ÇIKTI

Yusuf Günay’ın genç takımda oynayan yeğeni Tarık Günay’ın sözleşmesiyle ilgili detayların ortaya çıkması yönetimdeki bu ayrışmaya bağlandı. Mahmut Recevik de Erol Özmandıracı ve Ömer Cansever ile beraber hareket etti. İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ise iki tarafa da hem yakın hem uzak durdu. Bir tarafta Yusuf Günay ile Kaan Kançal diğer tarafta ise Ömer Cansever, Erol Özmandıracı ve Mahmut Recevik grupları bulunurken Albayrak sessiz kaldı.

MERT HAKAN FİYAKOSU

Galatasaray ‘bitti’ gözüyle bakılan Mert Hakan Yandaş’ı elinden kaçırdı. Sivassporlu futbolcu için imza parasını geciktiren Cim-Bom daha sora oyuncunun menajerinden gelen taleplerin yüksek olması üzerine frene bastı. Fenerbahçe devreye girdi ve Mert Hakan’ı bitirdi.

YÖNETİM NEDEN SESSİZ?

Rize maçındaki hakem yönetiminin ardından 16 saat sonra resmi siteden açıklanma yapılması camiada tepki topladı. Gaziantep maçından sonra ise Abdurrahim Albayrak’ın sessiz kalması eleştirildi. Açıklama yapmak için bu kez 24 saat beklendi ve Başkan Cengiz sessizliğini bozdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal