Galatasaray Yönetimi Kesenin Ağzını Açtı! Başakşehir Maçına Dev Prim

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında, şampiyonluk yolundaki en önemli karşılaşmalardan biri olan Başakşehir maçı öncesi Galatasaray yönetimi kesenin ağzını açtı.

14.04.2018-13:56 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-13:53) Galatasaray Yönetimi Kesenin Ağzını Açtı! Başakşehir Maçına Dev Prim
Geçen hafta Spor Toto Süper Lig’de Gençlerbirliği deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle ayrılan ve zirve yolunda büyük bir yara alan Galatasaray’da hedef kaybedilen liderlik koltuğunu geri almak.

Yarın Türk Telekom Stadyumu’nda şampiyonluk yolunda çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak sarı kırmızılılarda Başkan Mustafa Cengiz adeta seferberlik ilan etti. Medipol Başakşehir karşılaşmasının şampiyonluk yolunda hayati bir önem taşıdığını bilen Başkan Cengiz, takımının sahadan galip gelmesi adına önemli bir adım attı.

Başkan Cengiz’in kararı sonrası, sarı kırmızılı idarecilerin, futbolcuları ekstra motive etmek amacıyla karşılaşmadan galip gelinmesi durumunda kişi başı 20 bin Euro prim dağıtılması kararı aldığı öğrenildi.

Sarı kırmızılı yönetim, Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe maçı için de aynı prim tarifesini uygulamış ancak karşılaşma 0-0’lık eşitlikle sonuçlanmıştı.

Galatasaray, Medipol Başakşehir karşılaşmasından galibiyetle ayrılması halinde puanını 60’a yükseltecek ve ligin bitimine 5 maç kala tekrar avantajı eline geçirecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal