Galatasaray yeni sezon formaları çıktı mı? GS Store yeni sezon formaları ne zaman çıkar? Galatasaray yeni formaları kaç TL olacak?

Galatasaray Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ederken, taraftarlar yeni sezon formalarını da merakla beklemeye başladı. Yeni sezon formalarının ne kadar olacağını merak eden sarı-kırmızılı taraftarlar 'Galatasaray yeni formaları kaç TL olacak?' sorusunun yanıtını sorguluyorlar.

14.05.2022-22:38 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-22:38) Galatasaray yeni sezon formaları çıktı mı? GS Store yeni sezon formaları ne zaman çıkar? Galatasaray yeni formaları kaç TL olacak?

Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulübün iç sahada ve dış sahada kullanacağı formaların çıkıp çıkmadığı da taraftarlar arasında büyük merak konusu oldu. İlgiyle beklenen formaların fiyatları da araştırılan diğer konular arasında yerini aldı.

Galatasaray yeni sezon formaları çıktı mı

Galatasaray yeni sezon formaları çıktı mı?

Galatasaray Spor Kulübü'nün 2022-2023 sezonunda iç sahada ve dış sahada kullanacağı formaların nasıl olacağı geçtiğimiz gün internet ortamından sızdırılmıştı. Formaların ne zaman çıkacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, diğer taraftan sarı-kırmızılı taraftarlar formaların fiyatlarını da merak etmeye başladı.

Galatasaray yeni sezon formaları çıktı mı

Galatasaray yeni formaları kaç TL olacak?

Galatasaray oyuncularının yeni sezonda iç sahada ve dış sahada kullanacakları formaların fiyatları konusunda edinilen bilgilere göre sezon başında 399 TL'den satışa çıkması bekleniyor. Yeni formaların fiyatlarının sezon içinde ise yaklaşık olarak 700 TL olması bekleniyor.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal