Galatasaray o oyuncunun biletini kesti: Bir daha forma giyemeyecek

Galatasaray, yeni sezon kadro çalışmalarına başladı. UEFA Avrupa Ligi'nden yoluna devam edecek olan Sarı Kırmızılılar, sezon başında takıma katılan bazı oyuncuların da biletini kesti. İşte detaylar...

15.12.2023-16:50 - (Son Güncelleme: 15.12.2023-17:41) Galatasaray o oyuncunun biletini kesti: Bir daha forma giyemeyecek

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, sezona yaptığı transferler ile fırtına gibi başladı. Sarı Kırmızılılar’ın bir transferi de Angelino olmuştu. İlk maçlarında müthiş performans sergilese de ligdeki çoğu maçta formayı Kazımcan Karataş’a kaptırmış ve Okan Buruk’un gözünden düşmüştü.

Angelino için karar verildi

Öte yandan Angelino için karar verildi. 20 maça çıkması durumunda 6 euro'luk zorunlu satın alma maddesi devreye girecek olan İspanyol Futbolcu, son şansını Kopenhag sınavında kullandı. 19 maçta görev alan ve ne hücumda ne de savunmada etkili olabilen 26 yaşındaki oyuncunun kiralık sözleşmesi de feshedilecek.

Angelino

Bir daha forma giyemeyecek

Angelino'ya yurt dışından talipler olduğu ve Leipzig'in oyuncuyu tekrar bir başka takıma göndereceği belirtildi. Leipzig ile yapılan anlaşmaya göre bir maç daha oynarsa 6 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu devreye girecek olan 26 yaşındaki futbolcu, bir daha Galatasaray forması giymeyecek.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal