Galatasaray ile Fenerbahçe o isim için birbirine girdi: Tanguy Ndombele için savaş başladı

Süper Lig’de kadrosunu yıldız isimlerle güçlendiren Galatasaray ile Fenerbahçe, Tottenham’da forma giyen orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele transferinde karşı karşıya geldi.

20.07.2023-12:17 - (Son Güncelleme: 20.07.2023-17:38)

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray ile Fenerbahçe, her sezon olduğu gibi bu yaz transfer sezonunda da birbirlerine rakip oldu. 

Orta sahaya takviye yapmak isteyen iki takım da bonservisi İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Tottenham’da bulunan, geçen sezonu ise İtalya Ligi şampiyonu Napoli’de kiralık olarak geçiren orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele’yi gündemine aldı.

İlk teklifi Galatasaray yaptı

Takvim’in haberine göre; 26 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu için Aslan'ın 4 yıl ödeme planıyla 8 milyon Euro teklif ettiği ortaya çıktı. 4.7 milyon Euro civarında maaşı bulunan futbolcu için kulüpler arasında transfer görüşmeleri devam ediyor.

Tanguy Ndombele

Yıldız isme Fenerbahçe'nin de yakından ilgi gösterdiği öğrenildi. 1.81 boyundaki Ndombele'nin Tottenham ile sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek. Ndombele, merkez orta saha, ön libero ve 10 numara pozisyonlarında oynayabiliyor.

Tanguy Ndombele kimdir?

Geçen sezonu Napoli’de kiralık olarak geçiren Ndombele, İtalyan ekibinde 40 maçta 2 gol, 1 asistlik katkı yaptı. Ndombele Tottenham'dan önce Fransa'da Lyon, Amiens ve Guingamp takımlarının başarısı için de ter dökmüştü. Galatasaray ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren Ndombele, Fransa Milli Takımı'nın formasını şu ana kadar 7 kez giyerken, skora katkı yapamadı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal