Galatasaray Evinde Başakşehir'i Ağırlıyor! İşte İlk 11'ler

Sakatlıklarla boğuşan ve bir çok eksiği bulunan Galatasaray 12. haftanın açılış maçında taraftarı önünde Başakşehir'i konuk ediyor. İşte ilk 11'ler...

22.11.2019-19:24 - (Son Güncelleme: 22.11.2019-20:12)

Süper Lig'de 12. haftanın açılış mücadelesinde Galatasaray ile Medipol Başakşehir üç puan için sahaya çıkacak. Bir çok sakat oyuncusuna rağmen Galatasaray taraftarı önünde rakibini mağlup etmek istiyor. Okan Buruk yönetiminde son dönemde oldukça formda olan Başakşehir ise deplasmanda kazanmak istiyor.

Sarı-Kırmızılı takımda Falcao ve Andone'nin sakatlıkları devam ediyor. Ayrıca Milli takımlarından sakat dönen Fernando Muslera, Ryan Babel ve Christian Luyindama’nın durumları belirsizliğini koruyor. Şener Özbayraklı, Younes Belhanda ve Emre Akbaba'nın da sakatlıkları devam ediyor.

Türk Telekom Stadı’nda oynanacak maç bu akşam saat 20.30’da başlayacak.

GALATASARAY - BAŞAKŞEHİR İLK 11'LER

Galatasaray: Okan, Emre, Ahmet, Donk, Marcao, Mariano, Ömer, Lemina, Feghouli, Babel, Adem Büyük

Başakşehir: Mert, Caiçara, Ponck, Epureanu, Clichy, Mahmut, Mehmet, Visca, İrfan, Guldbrandsen, Crivelli

Sezona istediği gibi başlayamayan sarı-kırmızılı futbol takımı, geride kalan 11 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı. 19 puan toplayan Galatasaray, haftaya lider Demir Grup Sivasspor’un 2 puan gerisinde averajla 6. sırada yer aldı.

Galatasaray ile aynı performansı sergileyen turuncu-lacivertli takım da 12. hafta öncesinde averajla 5. sırada yer buldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal