Galatasaray, Eski Beşiktaşlı Cenk Tosun'u Transfer Ediyor! İşte Detaylar!

Galatasaray forvet arayışlarını sürdürürken, ortaya flaş bir iddia atıldı. İddiaya göre Cenk Tosun her an Galatasaray formasını giyebilir..

02.08.2019-08:37 - (Son Güncelleme: 02.08.2019-09:55) Galatasaray, Eski Beşiktaşlı Cenk Tosun'u Transfer Ediyor! İşte Detaylar!

Galatasaray'da transfer döneminde hareketli saatler yaşanıyor.. Falcao transferi ile uğraşan sarı kırmızılı yönetimi rotasını eski Beşiktaşlı Cenk Tosun'a çevirdiği iddia edildi..

Falcao'nun yanında 2. forvet olacak

Yen sezon hazırlıklarına ara vermeden Galatasaray'da Monac forması giyen Falcao'dan sonra milli oyuncu Cenk Tosun'da Galatasaray'a transfer olabilir..

Galatasaray yönetimi Falcao'nun yanında ikinci forvet olarak tecrübeli golcüyü 2. forvet olarak düşünüyor. Hatta habere göre bu transfer için Everton'a resmi teklif bile yapıldı.. Kadrosunda Brezilya'nın forvet oyuncusu Richarlison'u bulunduran ve bu sebeple Cenk Tosun'a fazla forma şansı veremeyen Everton, bu transfere kolaylık sağlayabilir.. Bu durumu kullanmak isteyen sarı kırmızılı ekip, 28 yaşındaki golcü oyuncuyu her an kadrosuna katabilir..

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal