Fulya Öztürk FOX Fulya ile Umudun Olsun'dan ayrıldı mı, neden yok? Fulya Öztürk Fox TV'den ayrıldı mı?

Fox TV ekranlarında yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programının sunucusu Fulya Öztürk’ün yeni sezonda yer alıp almayacağı araştırma konusu oldu. Peki Fulya Öztürk FOX Fulya ile Umudun Olsun'dan ayrıldı mı, neden yok? Fulya Öztürk Fox TV'den ayrıldı mı? Soruların yanıtları haberimizde...

07.06.2022-17:48 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-17:48) Fulya Öztürk FOX Fulya ile Umudun Olsun'dan ayrıldı mı, neden yok? Fulya Öztürk Fox TV'den ayrıldı mı?

Fox TV’nin yeni yayınlanan programlarından birisi olan Fulya ile Umudun Olsun programının hafta içi her gün ekranlarda olması gerekirken neden yayın akışında yer almadığı izleyenlerin kafasını karıştırmaya devam ediyor. Programın güzel sunucusu Fulya Öztürk’ün neden ekranlarda olmadığı da seyircilerin gündeminin üst sıralarında yer almaya devam ediyor. Fulya ile Umudun Olsun takipçileri ‘’Fulya Öztürk FOX Fulya ile Umudun Olsun'dan ayrıldı mı, neden yok? Fulya Öztürk Fox TV'den ayrıldı mı?’’ sorularının yanıtlarını internet üzerinden araştırmaya devam ediyor.

Fulya Öztürk FOX Fulya ile Umudun Olsun'dan ayrıldı mı, neden yok?

Ekranların deneyimli sunucularından birisi olan Fulya Öztürk’ün sunuculuğunu yaptığı Fulya ile Umudun Olsun programından sevenlerine kötü bir haber geldi. Alınan bilgilere göre FOX TV ekranlarında yayınlanan "Fulya İle Umudun Olsun" programının sunucusu Fulya Öztürk, yeni sezonda ekranda olmayacak.

Fulya ile Umudun Olsun bitti mi

Yeni sezonda ekranlarda olmayacak olan Fulya İle Umudun Olsun programının güzel sunucusu Fulya Öztürk, artık gündüz kuşağında program yapmamaya karar verdi. Öztürk, bu kararının nedenini ise "Aklım ruhum hep haberde kaldı, yeni sezonda program yapmak istemiyorum" sözleriyle açıkladı. Öztürk'ün aldığı bu kararı FOX yönetimiyle de paylaştığı ve yeni sezonda ekranda olmayacağını söylediği kaydedildi.

 Fulya İle Umudun Olsun programında 3 cinayet soruşturması aydınlatılarak, 60 kayıp kişinin bulunmasını sağlanmıştı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal