Fransa'dan Steven Nzonzi'ye Büyük Talip

Fransız ekibi PSG'nin Galatasaray'da kiralık olan ancak kadroda istenmeyen Steven Nzonzi'nin durumunu sorguladığı belirtildi.

20.01.2020-09:56 - (Son Güncelleme: 20.01.2020-09:53) Fransa'dan Steven Nzonzi'ye Büyük Talip

Teknik direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan Nzonzi’nin geleceği merak konusu oldu.
Fransız ekibi PSG'nin Galatasaray'da kiralık olan ancak kadroda istenmeyen Steven Nzonzi'nin durumunu sorguladığı belirtildi.

Disiplinsiz hareketleri sebebiyle Galatasaray'da kadro dışı kalan ve kendine yeni bir takım arayan yıldız futbolcu için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi.

Fransa basınında çıkan habere göre, PSG teknik direktörü Thomas Tuchel'in menajeri Pini Zahavi, Steven Nzonzi'nin yakın çevresi ile Paris'te bir görüşme yapıldığını ifade etti. Bu görüşmenin sadece 'soruşturma' aşamasında olduğu ve ilerleyen zamanlarda durumun netlik kazanacağı ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde Lyon ve PSG konusunda konuşan Steven Nzonzi, "Henüz hiçbir şey net değil. Olympique Lyon çok iyi bir takım. Ancak her şey gelecek teklife bağlı. Ben bir Parisliyim ve bütün ailem Paris'te. Her Parisli için PSG gibi bir takımda oynamak çok güzel bir fırsattır." Açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal