Fofana: Hedefimiz Avrupa'ya Gidebilmek

Malatyaspor teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde devre arası hazırlık kampını Antalya’da sürdürüyor.

09.01.2020-13:59 - (Son Güncelleme: 09.01.2020-13:54) Fofana:  Hedefimiz Avrupa'ya Gidebilmek

Malatyaspor teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde devre arası hazırlık kampını Antalya’da sürdürüyor.

Devre arasın hazırlık kampında Malatyaspor’un Fildişi Sahilli futbolcusu Moryke Fofana, (DHA) açıklamalarda bulundu.

MALATYASPOR’UN YILDIZ FUTBOLCUSU FOFANA’NIN AÇIKLAMALARI:

"HEDEFİMİZ AVRUPA’YA GİTMEK"
"Takım olarak hedeflerimizi belirliyoruz ama bu hedeflere ulaşmak için öncelikle çalışmak lazım. Öncelikli hedefimiz maçlara ve antrenmanlara odaklanmak olmalı. Ben de kendimi daha iyi çalışmaya adapte ediyorum. Türkiye ligi zor bir lig, her hafta değişkenlik gösteriyor. Lig lideri 8'inci sıraya düşebiliyor, 8'inci sıradaki en alta düşüp, en üste çıkabiliyor. Puanlar birbirine çok yakın. Bundan sonraki hedefimiz Avrupa'ya gidebilmek için yeterli puanı almak"

"HİÇBİR MAÇ KOLAY DEĞİL"
"Hiçbir maç kolay değil ama kaybetmemiz lazımdı. Belki şahsi hatalarımız yüzünden belki takım olarak iyi motive olamadığımız için kaybettiğimiz maçlar vardı. Taraftarlarımızdan takım ve şahsım adına özür diliyorum. Tabii ki her maç zor, kolay maç yok. Ancak bazen bizi de anlasınlar. Ailevi sorunlarımız oluyor. Tabii bunu sahaya yansıtmamamız lazım. Her şey geçmişte kaldı. İkinci yarı çok farklı bir Malatyaspor olacak"

"MALATYASPOR’DA ÇOK MUTLUYUM”
"Kontratımın bitmesine yaklaşık 1.5 yıl var. Bunları şimdiden konuşmak doğru değil. Kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız. Şu andaki düşüncelerimi soracak olursanız, ben burada çok mutluyum. Şu an istesinler sözleşmemi uzatırım." Açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal