Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, genç futbolcu Burak Kapacak'ı takıma kazandırdı!

Fenerbahçe'de Jorge Jesus yönetiminde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken dikkat çeken bir gelişme söz konusu. Sarı lacivertlilerde Portekizli teknik adam yönetiminde geçen sezon beklentilerin altında kalan Burak Kapacak gerek antrenmanlarda gerek hazırlık maçlarında üst düzey bir performans sergiledi. Futbolcunun performansı nedeniyle başka takıma transferi rafa kalktı.

01.07.2022-10:19 - (Son Güncelleme: 01.07.2022-10:30)

Sarı lacivertliler yeni sezon öncesi hazırlıklarına son hız devam ediyor. Hazırlıklarına son hız devam eden takımda oldukça dikkat çeken gelişmeler söz konusu. Fenerbahçe'de yapılan antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında oyuncuların performansı Jorge Jesus tarafından dikkatle takip ediliyor. Jesus oyuncuların durumlarını ince eleyip sık dokurken özellikle bir oyuncunun performansına hayran kaldı. Portekizli hocanın genç isim olan Burak Kapacak'a hayran kaldığı ve gelecek sezon kadroda düşünülmeyen oyuncunun takımda kalmasını istediği öğrenildi.

Oyuncu parlıyor

Fenerbahçe'de geçen sezon fazla forma şansı bulamayan isimlerden olan Burak Kapacak ilk etap kamp çalışmalarında teknik adam Jorge Jesus'un en beğendiği oyuncular içerisinde bulunuyor. Jesus, Sangare'nin uzun süreli sakatlığının ardından sağ bekte oluşan sıkıntıyı Burak Kapacak ile çözmeyi düşünüyor. Bu bölge ise Osayi Samuel ve Burak Kapacak'a emanet edilecek. 


Geçen sezon hayal kırıklığı olmuştu

Bursaspor'dan geçen sezon büyük umutlarla transfer edilen oyuncunun ofansif karekteri ve oyunu çift yönlü okuması hazırlık karşılaşmalarında öne çıkmasında etkili oldu. Futbolcu çalışmalardaki performansıyla Osayi Samuel'e ciddi bir alternatif olabileceğini göstererek teknik heyetin gözüne girmeyi başardı. Bu anlamda oyuncu teknik direktör Jorge Jesus'un yeni sezon planlamasında yer aldı. Burak Kapacak geçen sezon çok büyük umutlarla Fenerbahçe kadrosuna katılmıştı. Fakat gerek forma şansı bulamaması gerek oynadığı maçlardaki etkisiz performansı eleştiri konusu olmuştu. Futbolcuyla ilgili gelişmeler gerek Fenerbahçe taraftarları gerek diğer futbolseverler tarafından yakından takip edilmekte.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal