Lyon, Fenerbahçe'den Arda Güler'i transferde gözüne kestirdi!

Fenerbahçe'nin göz bebeği haline gelen Arda Güler ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Oyuncu için son olarak Fransız ekibi Lyon'un transferde kolları sıvadığı ve futbolcu için 10 milyon Euro'luk transfer bütçesi ayırdığı öğrenildi.

01.07.2022-09:48 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-13:30)

Fenerbahçe'nin Süper Lig tarihinde gol atan en genç futbolcusu olma unvanının elinde bulunduran Arda Güler ile ilgili önemli gelişmeler söz konusu. Geride kalan sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken ve büyük alkış alan oyuncuyla ilgili önemli gelişmeler söz konusu. Futbolcuyla son olarak ilgilenen takım ise Fransız devi Lyon oldu. Lyon'un yıldız ismin transferini çok istediği ve oyuncu için kolları sıvadığı aktarılıyor. 

Kolları sıvadılar

Fransa'nın önde gelen takımlarından olan Lyon'un Arda Güler'in transferini çok istediği ve oyuncu için kolları sıvadığı aktarılıyor. Bu anlamda futbolcuyla ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu. Fransızların futbolcu için sarı lacivertlilere resmi teklif yapmaya hazırlandığı ve şimdiden temaslara başladığı ise gelen bilgiler arasında. Fenerbahçe'nin, Lyon'un teklifine vereceği cevap ise merak konusu haline geldi.


Açıklamalar ilgi çekti

Lyon'un teknik patronu Peter Bosz'un 17 yaşındaki futbolcu için, 'Gelişime çok açık. Paqueta’nın yeteneklerine benzer bir stili var. Fiziksel olarak güçlenip, topsuz oyunda daha etkili olursa çok değerli bir futbolcuya dönüşür.' şeklinde rapor verdiği aktarıldı. Dolayısıyla Fransız ekibi Arda Güler'in transferine büyük önem veriyor.

Herkesi kendisine hayran bıraktı

Arda Güler geçen sezon sergilediği performansla başta Fenerbahçe taraftarı olmak üzere tüm taraftarların hayranlığını kazanmayı başardı. Futbolcu henüz genç yaşına rağmen oynadığı futbol ve sahadaki duruşuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oyuncunun potansiyeli ve gelişimi futbol dünyası tarafından büyük bir merakla takip edilmeye devam ediliyor. Ana mevkisi on numara olan oyuncu yan mevki olarak ise merkez orta saha ve sağ kanat olarak görev alabilmektedir.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal