İskenderunspor, Galatasaray'dan ayrılması söz konusu olan Arda Turan'ı transfer etmek istiyor!

Galatasaray ile sözleşmesi ona eren fakat futbolu bırakıp bırakmayacağı belirsiz hale gelen Arda Turan ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Oyuncuyla 2. Lig ekiplerinden İskenderunspor'un ilgilendiği ve transferi için düğmeye bastığı öğrenildi.

01.07.2022-09:14 - (Son Güncelleme: 01.07.2022-09:33)

Türk futbolunun en kariyerli oyuncuları arasında görülen Arda Turan ile ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Son olarak katıldığı televizyon programında futbolu bırakıp bırakmama konusunda karar vermediğini belirten fakat Süper Lig'de Galatasaray'dan başka takımın formasını giymeyeceğini açıklayan oyuncuya 2. Lig ekiplerinden İskenderunspor talip oldu.


Oyuncu için girişimlere başladılar

Süper Lig'de ilk sezonunda şampiyon olmak isteyen İskenderunspor'dan tecrübeli futbolcu Arda Turan'a davet geldi. Gelen son bilgilere göre İskenderunspor'un başkanı Hakan Polat'ın tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmayı çok istediği ve futbolcu için temaslara başladığı belirtilmekte. Oyuncuyla ilgili bu anlamda yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu.

CEO'ları Riekerink

Sarı kırmızılıların eski Hollandalı teknik adamı Jan Olde Riekerink'in CEO'su olduğu İskendersunspor'da geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın eski futbolcusu Aydın Yılmaz forma terletmişti. Riekerink'in de Arda Turan'ın transferini çok istediği ve oyuncu için temaslara başlanmasında aracılık ettiği belirtilmekte.


Gözler futbolcuya çevrildi

Arda Turan'ın Galatasaray'ın ardından İskenderunspor'a imza atma durumu gerek sarı kırmızılı taraftarları gerek diğer taraftarların oldukça ilgisini çekti. Oyuncuyla ilgili gelişmeler Türk futbolu tarafından yakından takip edilen konular arasında yer alıyor. Arda Turan'ın son olarak katıldığı TV programında yaptığı açıklamalar oldukça gündem olmuştu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal