Idrissa Gueye, Galatasaray'ın transfer teklifini geri çevirdi!

Galatasaray'ın transfer listesinde olan PSG'nin yıldız oyuncusu Idrissa Gueye'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Senegalli orta saha oyuncusunun sarı kırmızılıların teklifini geri çevirdiği öğrenildi.

30.06.2022-10:49 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-11:00)

Teknik adam Okan Buruk önderliğinde yeni sezon hazırlıklarına son hız devam eden Galatasaray'da transfere de ağırlık verildi. Önemli isimleri kadrosuna katmaya çalışan Galatasaray'da gündeme gelen isimlerden birisi de Idrissa Gueye olmuştu. Oyuncuyla ilgili son olarak ise çarpıcı bir gelişme yaşandı. 

Oyuncudan kötü haber geldi

Gelen son bilgilere göre oyuncu Süper Lig'e gelmeyi düşünmediği için sarı kırmızılı ekibin teklifine olumsuz cevap verdi. Bu anlamda oyuncudan gelen haber sarı kırmızılı taraftarları da oldukça hayal kırıklığına uğrattı. Futbolcu ile ilgili yaşanan gelişmeler büyük yankı uyandırmış durumda.

30 milyon euro ödeme yapmışlardı

İngiltere Premier Lig ekibi Everton'da gösterdiği performansla ile dikkatleri üzerine çeken Idrissa Gueye 2019 yılında 30 milyon euro bonservis bedeli ile PSG'ye transfer olmuştu. 32 yaşındaki oyuncunun takımından ayrılmak istediği vurgulanmaktaydı. Takımından ayrılmayı düşünen yıldızın Süper Lig'e gelme ihtimali gündem olmuştu. Galatasaray'ın da futbolcuyla yakından ilgilendiği ve kadrosuna katmayı çok istediği gelen bilgiler arasında yer alıyordu. Fakat oyuncudan gelen cevap hayal kırıklığı oluşturdu.


Geçen sezonki performansı

Futbolcu geçtiğimiz sezon PSG forması ile 33 karşılaşmaya çıkarken 4 kez gol atıp 1 kez ise asist yapma başarısı gösterdi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal