Galatasaraylı Arda Turan, Beşiktaş'tan transfer teklifi aldığını açıkladı!

Arda Turan, kariyeri ve geleceği ile ilgili TV 100'de dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Arda Turan'ın kariyeri ve geleceği hakkında söylediği sözler oldukça büyük ses getirdi.

29.06.2022-11:49 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-12:21)

Sarı kırmızılılar ile olan sözleşmesi sona eren Arda Turan futbolu bırakmayı ve teknik adam olmayı planladığını vurguladı. TV 100'de gelecek planlaması hakkında önemli açıklamalara yer veren Arda Turan'ın açıklamaları futbol dünyasında büyük ses getirdi.

Açıklamaları ilgi çekti

Arda Turan yaptığı açıklamada, 'Galatasaray'da oynayamayacağıma göre, eşimin ve ailemin rahat edeceği bir yerde olur, rahat edemeyeceği bir yerde oynamayı düşünmüyorum.  Süper Lig 'de herhangi bir takımda oynamayı düşünmüyorum. Teknik direktör olmak istiyorum, iyi bir teknik direktör olacağımı düşünüyorum. Ekibimi topluyorum.' ifadelerine yer verdi.

Arda'nın açıklamaları ilgi çekti.

Süper Lig devi onu istemiş

Arda Turan ayrıca kötü zamanlar geçirdiği dönemde siyah beyazlılardan teklif aldığını açıkladı. Teknik adam Sergen Yalçın'a teşekkürlerini sunan Arda Turan, 'Sergen Yalçın'ı canım kadar severim. Benim sıkıntılar yaşadığım günlerimde bana telefon açtı, 'Beşiktaş'a gelmek ister misin?' dedi. Sergen ağabey hiç kimsenin sahip çıkmadığı kadar bana sahip çıktı.' ifadelerine yer verdi.

Eleştirilerde bulundu

Teknik adamlar ile ilgili eleştiriler yapan Arda Turan, 'Oyunu doğru oynamıyoruz. Doğru insanlarla oynamıyoruz ve bunda ısrar ediyoruz. Mesut Özil ya da Bakasetas varsa oyunu neden onun üzerine şekillendirmiyorsun? Mesut Özil'i sağ kanatta oynatırsan nasıl verim alacaksın?' şeklinde konuştu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal