Ömer Toprak hangi takıma transfer oldu? Antalyaspor Ömer Toprak ile anlaştı mı? Akdeniz ekibi transferi resmen açıkladı

Geçtiğimiz sezonun flaş ekiplerinden Antalyaspor, yeni sezon öncesinde yaptığı transferlerle birlikte dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Son olarak tecrübeli futbolcu Ömer Toprak ile anlaşma sağlandı.

30.06.2022-13:36 - (Son Güncelleme: 01.07.2022-10:38)

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz sezon Nuri Şahin’in göreve gelmesiyle birlikte harika bir yükseliş yakalayan Antalyaspor, ligi iyi bir noktada bitirmişti.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Akdeniz ekibi, Nuri Şahin yönetiminde önümüzdeki sezon için iddialı bir kadro kurmak istiyor.


Antalyaspor Ömer Toprak için uğraşıyordu

Başkan Aziz Çetin ile Nuri Şahin arasında gerçekleştirilen transfer görüşmelerinde ismi ön plana çıkan isimlerden biri olan Ömer Toprak’ın transferinde bir süredir görüşmeler devam ediyordu.

Eski takım arkadaşını ikna etti

Nuri Şahin’in eski takım arkadaşı Ömer Toprak’ı bizzat ikna ettiği transferde Antalyaspor uzun uğraşlar sonucunda mutlu sona ulaştı. Antalyaspor yönetimi Ömer Toprak ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer resmen açıklandı

Antalyaspor Kulübü’nün resmi internet sitesi üzerinden Ömer Toprak’ın transferine ilişkin olarak yapılan açıklamada ;

‘ Kulübümüz Ömer Toprak ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcumuza hoş geldin der, kırmızı-beyaz armamız altında başarılar dileriz. ‘ ifadelerine yer verildi.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal