Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ülkesi Portekiz basınına röportaj verdi!

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, Portekiz basınından A Bola'ya oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Jesus transferlerle ilgili olarak, 'Eğer mümkün olsaydı Portekiz'den bazı futbolcuları almak isterdim ama finansal fair nedeniyle kulübün durumu kısıtlı' ifadelerine yer verdi.

11.06.2022-09:16 - (Son Güncelleme: 11.06.2022-09:23)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe yakın zamanda takımın başına dünyaca ünlü teknik adam Jorge Jesus'u getirmişti. Yapılan bu anlaşma oldukça büyük yankı uyandırmıştı. Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'ye gelmesinin ardından sarı lacivertlilerde yapılacak transferler çok büyük merak konusu olmuştu. Portekizli hocayla yakın zamanda mesaiye başlayacak olan sarı lacivertlilerde büyük bir heyecan yaşanırken teknik adamın son olarak ülkesi Portekiz'de A Bola'ya verdiği açıklamalar oldukça ilgi çekti.

Sözleriyle dikkat çekti

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus yaptığı açıklamada yeni macerasından umutlu olduğunu aktararak 'Yeni bir projeye başladığımızda beklentilerimiz her zaman yüksek. Buna her zaman inanıyoruz. Bizi çok seven bir takıma ve ülkeye gidiyoruz. Bunlar projeyi kabul etmemizde önemli faktörlerdi. Eğer mümkün olsaydı Portekiz'den bazı futbolcuları almak isterdim ama finansal fair nedeniyle kulübün durumu kısıtlı. Bu nedenle seçim yapacağız ve fazla zamanımız yok. Çabuk organize olacağız. Pazartesi günü sezonu açıyoruz' ifadelerine yer verdi.


Şampiyonlar Ligi'ne değindi

Jorge Jesus devam eden açıklamalarında Şampiyonlar Ligi'ne katılma durumlarıyla alakalı olarak, 'Şampiyonluğa oynama düşüncesi ile bu projeyi seçtim. Fenerbahçe'yi şampiyon yapma fikri beni buraya getirdi. Ayrıca, Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi elemesine katılacak, bu da benim seçimimde etkili oldu.' şeklinde açıklamalarına son verdi. Ünlü teknik direktör Jorge Jesus'un yaptığı açıklamalar gerek Portekiz basınında gerek Türk futbolunda oldukça dikkat çekmiş durumda. Teknik adam ile ilgili gelişmeler yakından takip edilmekte.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal