Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex de Souza babasını kaybetti!

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Alex de Souza'dan gelen haber taraftarları derinden üzdü. Emekli futbolcunun babası Adenir Rodrigues de Souza hayata gözlerini yumdu. Alex acı haberi sosyal medya üzerinden duyurdu.

11.06.2022-08:52 - (Son Güncelleme: 11.06.2022-09:05) Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex de Souza babasını kaybetti!

Sarı lacivertlilerin unutumlaz isimlerinden olan Alex de Souza ile ilgili acı bir gelişme yaşandı. Brezilyalı eski yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile babası Adenir Rodrigues de Souza'nın yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Sosyal medyadan paylaştı

Oynadığı futbol ve sahadaki duruşuyla gerek Fenerbahçe taraftarları gerek diğer taraftarların büyük sevgisini kazanan Alex de Souza'dan gelen haber herkesi derinden etkiledi. Alex de Souza'nın babası Adeniz Souza'ın 67 yaşında olduğu ve pankreas kanseri ile mücadele ettiği aktarıldı.

Alex paylaşımında ise, 'Bana verdiğin her şey için teşekkürler. Başka bir boyutta kesinlikle buluşacağız. Biz kalanlar, yollarımızı takip etmek için gereken ışığa sahip olabiliriz. Her şey için teşekkürler. Seni çok sevdim yaşlı adam. Ve hep seni seveceğim.' ifadelerine yer verdi.

Alex'in babasıyla olan fotoğrafı

Taraftarlardan yoğun destek geldi

Eski Fenerbahçeli oyuncunun yaptığı paylaşıma gerek sarı lacivertli taraftarlardan gerek diğer futbolseverlerden oldukça yoğun destek geldi. Futbol dünyası Alex de Souza'ya yoğun bir şekilde başsağlığı mesajında bulundular. Brezilyalı oyuncu ile ilgili yaşananlar futbol dünyasında yakından takip ediliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal