Mehmet Aurelio, Fenerbahçe'ye Teknik Direktör Jorge Jesus'un yardımcısı olarak geri dönüyor!

Fenerbahçe'de oynadığı futbolla iz bırakan isimlerden birisi olan Mehmet Aurelio ile ilgili önemli gelişmeler var. Futbol adamının sarı lacivertlilerin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus'un yardımcı antrenörü olarak görev alacağı aktarıldı.

06.06.2022-14:06 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-14:17)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Takımın başına Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un gelmesinin ardından önemli gelişmeler yaşanmakta. Takımda merak edilen konulardan birisi de Jorge Jesus'un yardımcı antrenörüydü. Son gelen bilgiye göre teknik adamın yardımcı antrenörü oldukça sürpriz bir isim olacak. Sarı lacivertlilerin unutulmaz futbolcularından Mehmet Aurelio'nun kulüpte yardımcı antrenörlük görevine oturacağı öğrenildi.

Geri dönmeye hazırlanıyor

Christopd Daum'un Fenerbahçe'de teknik adamlık yaptığı dönemde 2003-04 sezonu başında takıma kazandırdığı Mehmet Aurelio 1 yıl aranın ardından geri dönüyor. Sarı lacivertlilerde büyük izler bırakan isim yeniden Fenerbahçe'de görev almak için kolları sıvadı. 

Önemli işlere imza atmıştı

Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcularından olan Mehmet Aurelio, sarı lacivertlilerde 3 kez şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Başarılı futbol adamının sarı lacivertli camiaya geri dönecek olması taraftarları heyecanlandırdı.

Aurelio yardımcı antrenör olacak.

Portekizce ve Türkçe bilmesi büyük avantaj

Erol Bulu döneminde de Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük görevini üstelenen Mehmet Aurelio'nun Portekizce ve Türkçe bilmesi nedeniyle Jorge Jesus'un ekibine katılacağı aktarılıyor.

Antrenörlük yaşamı

Kasımpaşa, Göztepe, Sakaryaspor ve Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük görevlerinde bulunan Mehmet Aurelio, ilk teknik adamlık deneyimini ise 2018 yılında Yeni Çorumspor ile yaşamıştı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal