Fenerbahçe'nin Acı Günü! Eski Teknik Direktör Hayatını Kaybetti

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Necdet Niş, hayatını kaybetti.

11.04.2018-22:07 - (Son Güncelleme: 11.04.2018-21:59) Fenerbahçe'nin Acı Günü! Eski Teknik Direktör Hayatını Kaybetti

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Necdet Niş, hayatını kaybetti.

Fenerbahçe Kulübünden yapılan duyuruda, "1975-76 ve 1978-79 sezonlarında profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlük görevini yapan Necdet Niş’i kaybettiğimiz haberini derin bir acıyla öğrendik. Fenerbahçe ve Türk futbolu için önemli bir insan olan merhum Necdet Niş’e Allah’tan rahmet, başta Niş ailesi olmak üzere rahmetlinin tüm sevenleri ve camiamıza başsağlığı dileriz." açıklamasına yer verildi.

Necdet Niş için yarın saat 14.30'da Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde bir törenin gerçekleştirileceği öğrenildi.

Bu törenin sonrasında Niş’in cenazesinin, Marmara İlahiyat Camisi'nde ikindi ezanına müteakip kılınacak cenaze namazı ardından Karacaahmet Mezarlığı’na defnedileceği bildirildi.

Fenerbahçe'ye Türkiye Kupası Getirdi

Ankara'da 1937 senesinde doğan Necdet Niş, futbolculuk yıllarında Hacettepe forması giydi. Teknik direktörlüğe 1968 senesinde Kırıkkalespor'da başlayan Necdet Niş, 1974 senesinde Fenerbahçe'ye geldi ve Brezilyalı teknik direktör Didi'nin yardımcısı oldu. Bu yıllarda sarı-lacivertli takımda bir süre teknik direktörlük de yapan Niş, sonrasında  2 yıl Altay'ı çalıştırdı. 1978-1979 sezonunda tekrardan Fenerbahçe'nin başına geçen Necdet Niş, Türkiye Kupası zaferi kazandı.

Necdet Niş, sonraları birçok takımda görev aldı. Niş, aralıklı olarak 5 yıl da Fenerbahçe'nin altyapısında görev yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal