Fenerbahçe'den İki Transfer Atağı

Fenerbahçe'de gelecek sezonun dizaynı şimdiden başladı. Sarı lacivertli takım sözleşmesi elinde olan futbolculara odaklanırken transfer hedefindeki isimler de seçildi.

19.03.2020-13:22 - (Son Güncelleme: 19.03.2020-13:14) Fenerbahçe'den İki Transfer Atağı

Fenerbahçe'de transfer hazırlıkları şimdiden planlandı. Ersun Yanal gittikten sonra teknik direktör sorununu bir türlü çözüme kavuşturamayan Fenerbahçe buna karşın gelecek sezonun transfer planlarına başladı. Sarı-lacivertliler diğer takımların gerisinde kalmamak için özellikle sözleşmesi sona erecek isimlerle iletişime geçmiş durumda.

MENAJERİYLE TEMASA GEÇİLDİ

Fenerbahçe, Bundesliga kulübü Bayer Leverkusen'de top koşturan Charles Aranguiz'e kanca attı. Şilili oyuncunun menajeriyle kısa süre önce iletişime geçildiği öğrenildi. Orta sahanın merkezinde çift yönlü olarak yer alabilen 30 yaşındaki Aranguiz bu sezon Leverkusen formasıyla 27 resmi karşılaşmaya çıktı. Yıldız futbolcu 3 gol atarken, 6 da asistlik katkı yaptı.

Aranguiz 2015 senesinde Internacional'de oynarken de Fenerbahçe'nin gündemine gelmiş ancak transfer yapılamamıştı. Tecrübeli yıldız 79 kez Şili formasını giydi.

ARTEM DZYUBA TEKLİFİ

Sezon bitiminde Zenit ile sözleşmesi sona erecek olan ünlü Rus forvetin menajerler yoluyla Fenerbahçe'ye sunulduğu iddia edildi. Sarı-lacivertli yönetimin zaman istediği ifade ediliyor. Yeni sezonda mutlaka forvet transferi yapmak isteyen Fenerbahçe'nin gündemine flaş bir isim yer aldı.

Rus medyasının iddiasına göre, sezon sonunda Zenit ile anlaşması bitecek olan Artem Dzyuba menajerler vasıtasıyla Sarı-lacivertlilere teklif edildi. Fenerbahçe yönetiminin 1.97 uzunluğundaki yıldız forvet için zamana ihtiyacı olduğu belirtildi.

23 GOLE KATKI

Bu sezon Rus Ligi'nde 13 gol atıp 10 asist katkısı yapan 31 yaşındaki Dzyuba ile birçok takımın yakından ilgilendiği belirtilmekte. Rus futbolcunun yüksek maaşının Fenerbahçe yönetimini zora soktuğu gelen bilgiler arasında.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal