Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, Kayserispor maçı öncesi futbolcularına uyarılarda bulundu

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig'de oynayacakları Kayserispor maçı öncesi futbolcularıyla görüştü. Kayserispor'un bu maçta çıkış arayacağını söyleyen Kartal, sert uyarılarda bulundu.

31.03.2022-14:56 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-14:56)

Spor Toto Süper Lig'de son haftalarda harika bir yükseliş yakalayan Fenerbahçe, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın oynattığı oyunla büyük bir takdir topladı. Bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaratan bir performans sergileyen sarı lacivertlilerde son haftalarda yakalanan seri ile yüzler gülmeye başladı.

Kanarya Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyor

Fenerbahçe'de tüm hedef kalan maçlarda galibiyet serisini devam ettirerek Spor Toto Süper Lig'de ikincilik koltuğuna ulaşmak olarak dikkat çekerken, sarı lacivertliler sezon sonunda Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyor.


İsmail Kartal'dan futbolcularına uyarı!

Teknik Direktör İsmail Kartal, Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarının gerçekleştirildiği antrenmanın ardından futbolcularına uyarılarda bulundu. İsmail Hoca futbolcularıyla gerçekleştirdiği görüşmede ;

' Ligde çok iyi bir seri yakalamıştık. İkincilik hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Milli maç arası, hızımızı kesti. Milli maç haftalarının dönüşü, özellikle bizim gibi ülkelerine çok sayıda oyuncu gönderen takımlar için her zaman zorlu olmuştur. Bunun bilincindeyiz. Ben ve ekibim, bu durumun bize sıkıntı çıkarmaması için gerekli önlemleri almaya çalışıyoruz. Ligde 4 haftadır kaybeden bir Kayserispor'a karşı oynayacağız. Çıkış arayan takımlar için bizim gibi rakiplerle oynamak ekstra motivasyon yaratabiliyor. Bizi Türkiye Kupası'nda elemişlerdi. Bu kez kazanarak yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal