Hudutsuz Sevda 33. bölüm fragmanı yayınlandı: Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak?

Hudutsuz Sevda dizisi yeni bölümüyle bugün ekranlarda seyirci karşısına çıkacak. Now TV’de yayın hayatına başladığı tarihten bu yana büyük beğeni toplayan dizinin yeni bölümünde neler olacağını merak edenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Peki Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak? İşte sorunun yanıtı…

23.05.2024-16:31 - (Son Güncelleme: 23.05.2024-16:31) Hudutsuz Sevda 33. bölüm fragmanı yayınlandı: Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak?

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen'in başrollerinde yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisi, aksiyon, aşk ve dram öğelerinin başarılı bir şekilde harmanlandığı yapımlar arasında yer alıyor. Her hafta Perşembe günü yayınlanan dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacağı sorusu dizinin hayranları tarafından sürekli olarak araştırılıyor. Peki Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak?

Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak?

Hudutsuz Sevda yeni bölümünde; Tuncay ve Levent’in intikamı alınmıştır. Fikret, Letoların yaşadığı bu durumdan duygusal olarak etkilenir. Halil İbrahim, Zeynep'e duyduğu büyük aşk nedeniyle aralarını düzeltmek için çabalar. 

Hudutsuz Sevda 33. bölüm fragmanı yayınlandı: Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak?

Ancak Zeynep, çocuk sahibi olamama düşüncesiyle kendini suçlamaktadır. Halil İbrahim, Nedime'yi ziyaret ederek Zeynep'i yeniden geri kazanmak istese de Zeynep, ona geri dönmeme kararı alır.

Hudutsuz Sevda yeni bölüm ne zaman?

Hudutsuz Sevda yeni bölüm 23 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 20.00’de Now TV ekranlarında olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal