Acun Ilıcalı'nın yeni görevi ne olacak? Ali Koç'un sürpriz isimlerle dolu yeni yönetim kurulu listesi belli oldu!

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde gerçekleşen başkanlık seçimlerinin ardından Ali Koç'un yeni yönetim kurulu listesi belli oldu. Seçim sonrası kulübün geleceğine yön verecek isimlerin yer aldığı liste, spor camiasında büyük merak uyandırdı. İşte, Ali Koç'un yeni yönetim kurulu listesi ve dikkat çeken detaylar:

23.05.2024-17:04 - (Son Güncelleme: 23.05.2024-17:04) Acun Ilıcalı'nın yeni görevi ne olacak? Ali Koç'un sürpriz isimlerle dolu yeni yönetim kurulu listesi belli oldu!

Fenerbahçe'nin köklü geçmişine sahip olan ve taraftarlarının büyük beklentileriyle karşılanan Ali Koç'un yönetim kurulu listesi, bazı sürpriz isimlerle dolu.

Geçmiş dönemde yönetim kurulunda görev alan isimlerden Selahattin Baki, İlker Dinçay, Ömer Okan ve Can Gebetaş, Ali Koç'un yeni listesinde yer almadı. Bu isimlerin listede olmaması, kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı.

Ali Koç'un yeni yönetim kurulu listesinde yer alan isimler ise şu şekilde:

1. Erol Bilecik

2. Burak Kızılhan

3. Sertaç Komsuoğlu

4. Acun Ilıcalı (Yeni)

5. Ahmet Ketenci

6. Alper Alpoğlu (Yeni)

7. Cenk Özatanık (Yeni)

8. Eren Dişli (Yeni)

9. Ergun Özen (Yeni)

10. Esin Güral Argat

11. Fethi Pekin

12. Hakan Safi (Yeni)

13. Hamdi Akın (Yeni)

14. Hulusi Belgü (Yeni)

15. Hüseyin Bozkurt (Yeni)

16. Kemal Danabaş

17. Mehmet Dereli

18. Nedim Keçeli (Yeni)

19. Özgür Özaktaç

20. Rıfat Perahya (Yeni)

21. Selma Rodopman


Listede yer alan isimler arasında dikkat çeken isimlerin başında televizyoncu Acun Ilıcalı geliyor. Acun Ilıcalı'nın listede yer alması, Fenerbahçe camiasında heyecanla karşılandı ve farklı yorumlara neden oldu.

Yeni yönetim kurulu listesi, Fenerbahçe'nin geleceğine yön verecek önemli bir dönemeç olarak görülüyor. Taraftarlar, yeni yönetim kurulunun kulübü başarıyla yönetmesini ve önümüzdeki dönemde sportif ve mali anlamda başarılı sonuçlar elde etmesini bekliyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal