İnci Taneleri 16. bölüm özeti: İnci Taneleri yeni bölümde neler olacak? İnci Taneleri yeni bölüm ne zaman ve saat kaçta?

Kanal D ekranlarının sıra dışı konulu dizisi İnci Taneleri’nin 16. bölümü bu akşam yayınlanacak. Dizinin hayranları yeni bölümde neler olacağını öğrenmek için arama motorlarından araştırma yapıyor. Peki İnci Taneleri yeni bölümde neler olacak? İnci Taneleri yeni bölüm ne zaman ve saat kaçta? İşte detaylar…

23.05.2024-16:48 - (Son Güncelleme: 23.05.2024-16:48) İnci Taneleri 16. bölüm özeti: İnci Taneleri yeni bölümde neler olacak? İnci Taneleri yeni bölüm  ne zaman ve saat kaçta?

Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü’nün başrollerinde yer aldığı İnci Taneleri dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Yönetmenliğini yine Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı iddialı dizinin yeni bölümünde neler olacağını bilmek isteyenler arama motorlarına yönelerek İnci Taneleri son bölüm izle, İnci Taneleri yeni bölüm özeti, İnci Taneleri 16. bölüm Kanal D izle gibi terimleri sorguluyor. Peki İnci Taneleri yeni bölümde neler olacak? İnci Taneleri yeni bölüm  ne zaman ve saat kaçta?

İnci Taneleri yeni bölümde neler olacak? 

İnci Taneleri yeni bölümünde; Nehir, Azem'in kendisine ulaşmasını engellemek için her türlü yolu dener. Azem ise sonunda bu gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Cihan, babası ile ablası arasında sıkışıp kalmış, hangi tarafı seçeceğini bilemez haldedir. Ayrıca, Rezzan ile başlarının derde girmesi an meselesidir. 

İnci Taneleri 16. bölüm özeti: İnci Taneleri yeni bölümde neler olacak? İnci Taneleri yeni bölüm  ne zaman ve saat kaçta?

Dilber, hayatını karartan Zahir'den tamamen kurtulmak için her şeyi göze alır. Piraye, Cenk ile olan ilişkisini sonlandırmayı ve Azem ile yeni bir başlangıç yapmayı planlarken, hayatının en büyük şokunu yaşar. 

İnci Taneleri yeni bölüm, 23 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal