Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor Maçının Ardından Zeki Murat Göle'den Dikkat Çeken Açıklamalar Geldi!

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin, kendi evinde Yeni Malatyaspor'u 2-0'lık skorla geçmesinin ardından takımın teknik sorumlusu Zeki Murat Göle'den dikkat çeken açıklamalar geldi.

27.12.2021-09:17 - (Son Güncelleme: 27.12.2021-09:27)

Süper Lig'de Fenerbahçe, kendi evinde Yeni Malatyaspor'u ağırladı. Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor'u 2-0 yenerken ligdeki galibiyet hasretine de son vermiş oldu. Fenerbahçe böylece ligin ilk yarısını galibiyetle tamamlamış oldu. Sarı Lacivertlilerin aldığı galibiyetin ardından takımın teknik sorumlusu Zeki Murat Göle'den dikkat çeken açıklamalar geldi.


AÇIKLAMALARI SES GETİRDİ

Fenerbahçe'nin teknik sorumlusu Zeki Murat Göle, Yeni Malatyaspor karşısında 2-0'lık aldıkları galibiyetin ardından yaptığı açıklamada, 'Sonuna kadar mücadele eden takımımızı tebrik ediyorum. Bugün çok büyük bir yürek koydular sahaya. Bu zamanlar, bizim için birlik olma zamanları. Fenerbahçe'ye sahip çıkmamız gerekiyor, mücadelemize devam edeceğiz. Önümüzde bir yarı daha var. Bazı şeyleri düzeltip daha iyi yerlere gelmek istiyoruz.'
'Kısa zamandır geliştirmek istediğimiz bir oyun var. Fenerbahçe genetiğine daha uygun oynamak istiyoruz. Bunun meyvesini ilk yarıda aldık. İlk yarıda en çok pas yaptığımız maçı oynadık. Pas oyununu kurguluyoruz. Çok kaliteli ayaklarımız var.'
'Üretkenlikle ilgili problemimiz var, gol yapamıyoruz. Kısa bir zamandır geliştirmek istediğimiz bir oyun var. Fenerbahçe'nin genetiğine daha uygun bir oyun oynamaya çalışıyoruz. Fenerbahçe'nin olduğu yerde hiçbir zaman umutlar tükenmez.' açıklamalarına yer verdi.
Fenerbahçe'nin başında bulunan Zeki Murat Göle'nin yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi. Futbol adamının yaptığı açıklamalar özellikle Fenerbahçeli taraftarlar tarafından sosyal medyada gündem oldu. Taraftarlar uzun süre sonra ligde alınan galibiyetle de moral bulmuş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal