Fenerbahçe Transferde İlk Bombası Patlatıyor!

Yeni sezon için güçlü bir kadro kurmanın planlarını yapan Fenerbahçe, dünyaca tanınmış yıldıza imza attırmak için çalışmalara başladı. İsmi daha önce de Fenerbahçe ile geçen Maxim Choupo Moting ile prensip anlaşması yapıldığı bildirildi.

05.05.2020-15:49 - (Son Güncelleme: 05.05.2020-15:47) Fenerbahçe Transferde İlk Bombası Patlatıyor!

Gelecek sezon öncesi transferde hızlı adımlar atmak isteyen Fenerbahçe, 2020 senesinin ilk bombasını sürpriz bir transferle patlatıyor. Sarı- lacivertliler bu sezon da çokça gündemine gelen Eric Maxime Choupo Moting'i transfer ediyor. Alınan bilgilere göre Kamerunlu futbolcuya büyük oranda anlaşıldı.

PSG ile kontratında 1 senelik opsiyon şartı olmasına karşın fazla sahada yer alamadığı için kulüpten giden 31 yaşındaki tecrübeli forvetin menajerliğini bilinen bir isim yapıyor. Başkan Ali Koç ile yakın ilişkileri olan Rogon şirketinden Roger Witmann'la iletişime geçildiği ve prensipte anlaşıldığı belirtildi. Moting'e Almanya ve Fransa'dan da teklifler yapıldığı ifade edildi.

Fakat yıldız oyuncunun isteğinin Fenerbahçe olacağı vurgulandı. Sol kanatta da yer alabilen deneyimli golcü Schalke 04, Stoke City, Mainz ve Nürnberg takımlarında görev yaptı.

Icardi, Mbappe ve Cavani gibi süper starların alternatifi olarak yedek kalmak durumunda kalan Eric Maxim Choupo Moting bu sezon 17 resmi karşılaşmada top koşturdu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal