Fenerbahçe Rony Lopes Harekatı!

Coronavirüsü sebebiyle liglerin ertelenmesini fırsat bilen Fenerbahçe, transfer hareketlerine başladı. İspanya'da Sevilla’da oynayan Portekizli futbolcu Rony Lopes ile iletişime geçti.

09.04.2020-10:31 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-10:29) Fenerbahçe Rony Lopes Harekatı!

Gelecek sezonun takım planlamasına başlayan Fenerbahçe'de kanat bölgesi için çalışmalar hız kazandı. Bu sezon Rodrigues, Deniz, Ferdi kanat oyuncularından bekledikleri performansı alamayan, Moses ile de anlaşmayı sonlandıran yönetim iki kaliteli futbolcuyu takıma katmak istiyor.

Transfer listenin ilk sırasına Sevilla'dan Rony Lopes girdi. Portekizli futbolcu sezon öncesinde Monaco'dan kadroya katıldı. Sevilla'nın 25 milyon euro vererek satın aldığı Rony Lopes performansının çok altında kaldı. Fenerbahçe yönetimi, 24 yaşındaki oyuncuya geçici olarak takıma katmayı planlıyor.

B PLANI HAZIR

Bu sezon 13 karşılaşmada yer alan ve hiç gol bulamayan Rony Lopes'in bonservis ücreti 10 milyon euroya kadar inmiş durumda. Menajer seviyesindeki toplantılar kısa zaman içinde başlayacak. Rony Lopes'i transfer listesine alan Fenerbahçe'nin Milan’da oynayan Samu Castillejo'yu da B planı şeklinde planladığı belirtildi. İspanyol yıldız, Serie A’da çıktığı maçlarda büyük hayal kırıklığı oluşturdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal